|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δε λεω,και αλτουμ αν ειχα,παλι τα ιδια πραγματα θα ακολουθουσα.
το ιδιο και με αλλα ψαρια ισως. δεν ξερω,μου φαινεται πως οι δισκοι ειναι πιο απαιτητικοι και σε χρημα και σε ολα παντως. βεβαια αν το καλοσκεφτεις,πανω κατω,βγαινουν πραγματι σχεδον τα ιδια εξοδα και σε εξοπλισμο,και στα αναλωσιμα(νερο,κλπ) απτην αλλη,εξακολουθω να πιστευω πως οι δισκοι θελουν κατι τι παραπανω σε ολα. αλλα παλι οποιος δεν μπορει,απλα δεν βαζει δισκους. εγω πχ δεν θα εβαζα. ειναι αληθεια οτι ολα τα ψαρια πανε καλυτερα με συχνες αλλαγες,αλλα το θεμα ειναι πως πρακτικα δεν μπορει να γινεται παντα αυτο. αλλη ρουτινα ακολουθεις με ενα χαρεμι μονομαχινες,και αλλη με ενα κοπαδι δισκους.ακομα και οταν μιλαμε για πολλα λιτρα. εγω τουλαχιστον αυτο εχω προσεξει πως κανουν οι περισσοτεροι δισκαδες τοσο καιρο και οταν δεν το κανουν εχουν προβληματα. αν ειναι λαθος η παρατηρηση μου,τι να πω? ισως επειδη δεν ειχα ποτε δισκους. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο είναι αυτό το ψάρι? | Peggy | Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 23-06-13 19:00 |
Ποιο είναι το ποιο ευαίσθητο υγρό τεστ για την αμμωνία; | plin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 01-06-13 12:36 |
Ποιο ενυδρειο ειναι πιο μεγαλο? | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 25-05-12 11:34 |
Ποιο ενυδρειο να διαλεξω | George_K | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 25-10-11 23:09 |
ποιο ειδος malawi θεωρειτε ποιο ομορφο? | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-08-11 09:06 |