|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
της γυναικας τις αρεσουν τα ρεεφ....απο τον σακι το πηρε το σπορ....οποτε με βλεπω σε λιγο να κανω ρεεφ....χεχε.. |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχα να σου πω επίσης οτι κ μετα το γάμο , το ρολόι των εξόδων πάει αυτόματα 3-4 ωρες πίσω εκτός αν συνοδεύεται κ η γυναίκα αρα υπάρχει αυτόματη σύνδεση με Καϊρο κ όλα ειναι ΟΚ!!!
όσο για το ρεεφ τι να πω... δεν ειναι ολες οι γυναίκες το ίδιο!!! για μερικούς υπάρχει ΘΕΟΣ κ ειναι μεγαλόψυχος!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το θεμα ειναι ομως να την κανω να ασχολειθει...για να μην ειμαι συνεχεια απο πανω εγω.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ολα καλα αδερφε... Ολοι λενε για αγαπη... Εγω λεω κ για επικοινωνια, για κατανοηση, για σεβασμο..κ αλλα πολλα Εμεις οι παντρεμενοι παντα πειραζουμε τους υποψηφιους!!! Αλλα μην πειτε οτι δεν μιλησαμε χαχαχαχα , παραυτα σου ευχομαι ολοψυχα...να φτιαξεις το ενυδρειο σου!!!! Κ βεβαια το σπιτικο σου οπως αγαπατε κ το χετε σκεφτει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- καλημερα παιδια...εχτες με το ψαξιμο που κανω επεσα καπου και ειδα ενα παιδι που εκανε ξυλινο και πολυ πιο μεγαλο....και για μονωση εβαλε liner..αυτο που βαζουν στις λιμνες...οχι πως θα το κανω ετσι...απλα σαν ιδεα το λεω...δεν εδειχνε ομως πουθενα πως το πιανει..και πως βαζει το τζαμι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 15-01-15 στις 11:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψη και προετημασια για ξυλινο ενυδρειο! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 25-06-13 14:27 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | posidwnas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 06-05-10 17:12 |
ξυλινο ενυδρειο!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 17-12-09 15:50 |
Ξυλινο ενυδρειο | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 47 | 30-08-07 15:18 |