|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάσο τότε.....πριν το γάμο οι πάσης φύσεως δοκιμές επιτρέπονται
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αχαχαχα..μου εφτιαξες την μερα...
|
|
|||
|
|||
![]()
19:28 μου φτιαξες την ημερα.. εκει στην Ικαρία πρέπει να αργεί να νυχτώσει!!!
Φίλε ότι προλάβεις πριν το γάμο κ λες στην γυναίκα , με αυτά με βρήκες .. μετά το γάμο δεν έχει τέτοια κόλπα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
της γυναικας τις αρεσουν τα ρεεφ....απο τον σακι το πηρε το σπορ....οποτε με βλεπω σε λιγο να κανω ρεεφ....χεχε.. |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχα να σου πω επίσης οτι κ μετα το γάμο , το ρολόι των εξόδων πάει αυτόματα 3-4 ωρες πίσω εκτός αν συνοδεύεται κ η γυναίκα αρα υπάρχει αυτόματη σύνδεση με Καϊρο κ όλα ειναι ΟΚ!!!
όσο για το ρεεφ τι να πω... δεν ειναι ολες οι γυναίκες το ίδιο!!! για μερικούς υπάρχει ΘΕΟΣ κ ειναι μεγαλόψυχος!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το θεμα ειναι ομως να την κανω να ασχολειθει...για να μην ειμαι συνεχεια απο πανω εγω.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ολα καλα αδερφε... Ολοι λενε για αγαπη... Εγω λεω κ για επικοινωνια, για κατανοηση, για σεβασμο..κ αλλα πολλα Εμεις οι παντρεμενοι παντα πειραζουμε τους υποψηφιους!!! Αλλα μην πειτε οτι δεν μιλησαμε χαχαχαχα , παραυτα σου ευχομαι ολοψυχα...να φτιαξεις το ενυδρειο σου!!!! Κ βεβαια το σπιτικο σου οπως αγαπατε κ το χετε σκεφτει |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και απο εμένα.
Βλέποντας το προτζεκτ σου είπα και γώ να συνεισφέρω την γνώμη μου. Κατ,αρχας έκανες πολύ προσεγμένα βήματα ώς τώρα. Οι μεταλλικές γωνίες που έβαλες έιναι λίγο υπερβολή, αλλα για τα να έχεις ήσυχο το μυαλό σου καλα έκανες και τα έβαλες.. Όσο για την επένδυση του μέσα ενυδρείου εγω θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις τα εξής υλικά Aquadur για αστατωμα (και μόνο του κάνει αδιαβροχοποιηση ειναι εποξικο 2 συστατικών) Μετά Πολυαρεθενικο υλικό στους αρμους (hyperseal) Hyperdesmo για δεξαμενές για μόνωση. Το τελευταίο λόγο του οτι βγένει σε λεύκό για να το χρωματίσω έβαλα χρωστική τσιμέντου που είναι αδρανές υλικό. Πρώτα έκανα ένα χέρι καθαρού υλικού και μετα ένα χρωματισμένο. Όσον αφορά τα υλικά για την μόνωση πρόκειται για επαγγελματικά υλικά καλό θα ήταν οποίος τα επιλέξει να πάρει τηλέφωνο την εταιρεία που τα φέρνει και να ζητήσει οδηγίες. Επίσης έβαλα ανοξείδωτο νεύρο στο πάνω μέρος του ενυδρείου. Δεν Κάνει ούτε ένα χιλιοστό κοιλία. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αυτα τα υλικα που μου λες και ειδα,δεν μπορω να βρω τιμες,αλλα εχω μια ιδεα οτι θα τσιμπανε...θα παρω τηλ να μαθω. για το πανω μερος που λες.το κοντρα πλακε ειναι 2 εκ.ειναι πολυ γερο..αλλα απο μεσα θα μπει μια κοντρα στην μεση..δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιξει...αλλα θα γινει τεστ οταν θα φτασω σε αυτο το σημειο.. |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα η "γυάλα" έπιασε 200 ευρώ και είναι στα 550+ λίτρα. Τα 70 ήταν η μόνωση.
Edit: επίσης και εγω χρησιμοποίησα 2εκ κόντρα πλακέ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εμενα ειναι 250 λιτρα περιπου.με 200 ευρο θα το εκανα γυαλι.εμενα η μονωση εμενα θα μου παει βαρια 50...και 45 το κοντρα πλακε...το τζαμι δεν θα το πληρωσω.υπολογιζω οτι θα βγει κοντα στα 120 ευρο...πανω κατω. |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδια.δεν πιστευω να ξεχασατε το θεματακι.?
απλα εδω ειναι ικαρια. τα παραγματα πανε λιγο αργα.δεν υπαρχει βιασυνη. λοιπον σημερα πηγα το κουτι στο παιδι...θα ξεκινησει σημερα αυριο.του ειπα να βγαλει μερικες φωτο αν μπορει..δεν θα ειμαι εκει, γιατι δουλευει αργα το βραδυ.θα το περασει 3 χερια πολυεστερα.και το υαλόνημα που θα βαλει ειναι η αραχνη που λενε αυτοι που ξερουν.απο οτι καταλαβα και ειδα σε ενα κομματι που ειχε φτιαξει μονο απο πολυεστερα. με τα 3 χερια θα ειναι αδιαβροχο και χωρις την ριτινη.εγω φυσικα θα βαλω,να ειμαι 1000% σιγουρος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψη και προετημασια για ξυλινο ενυδρειο! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 25-06-13 14:27 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | posidwnas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 06-05-10 17:12 |
ξυλινο ενυδρειο!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 17-12-09 15:50 |
Ξυλινο ενυδρειο | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 47 | 30-08-07 15:18 |