|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω Δημητρη δεν ειμαι φαν των ξυλινων..Εχω ξαναπει οτι πολλες προσπαθειες ειδαμε στο ξεκινημα αλλα ελαχιστες στην καταληξη,αρκετες που ξερω ηταν αδοξες..Με τον πολυεστερα βεβαια δεν μιλαμε πια για ξυλινο,αλλες προδιαγραφες αλλα και αλλο κοστος..Το 200αρι που λες για τα τζαμια ειναι υπερβολικο..Το τελευταιο που φτιαξαμε με το Σακη ηταν 300 λιτρα και δεν πηγε τοσο αλλα και τοσο να ηταν δεν υπαρχει περιπτωση το ξυλινο να σου παει λιγοτερο απο απο αυτα +50%,βαλτα κατω και θα δεις..Μονο πανι και πολυεστερα θες κανενα 50αρι,ενα φυλλο κοντρα πλακε,κοψιματα, χρωματα..
Τι να σου πω..για να πειραματιστεις εχει το γουστο του αλλα..Χειμωνας ειναι ,δεν πεταγεσαι ενα τετραημερο να κολλησουμε ενα να το παρεις να φυγεις....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
1000like!!!! Να δεις και τα πεθερικα!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αδερφε τα πεθερικα ειναι εδω..εκει ειναι παππους γιαγια...θα ερτηω καποια στιγμη αλλα για να δω αυτο το ρεεφ που εχεις..να δω πιανει τιποτα η μπα...ασε που θελει η γυναικα....αφου τα ξερεις...
------------------------- 110,50,50 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 14-01-15 στις 17:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
φιλε εγω σου εχω πει την αποψη μου. καλο ειναι να κανεις οτι τραβαει η ψυχη σου. Το DIY μου αρεσει πολυ και αυτο ειναι κατι που δεν εχω δοκιμασει ακομα. καλο ειναι να υπολογισεις ολα τα εξοδα που μπορει να χρειαστεις. ξυλα τζαμια σιλικονη στοκο βιδες καπακι ενυδρειου πολυεστερα και πανι χρωμα που θα χρειαστει και ολες της λεπτομεριες. δεν ειναι απλο. το μονο που με καθυσυχαζει ειναι οτι θα περασει πολυεστερα μαστορας! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον ξανα λεω...45 ε το κοντρα πλακε...30 ευρο ο πολυεστερας...μαζι με 6 μετρα πανι..αυτο που βαζουν...δεν ξερω πως το λενε..75...και να βαλω και τιποτα αλλο....100....με το σακη που ειχαμε μιλησει...το λιγοτερο 170...
αλλα να μου πεις μικρη η διαφορα....εχει ομως την χαρη του...κατασκευη....αλλη φαση....και θα μου μεινει και κοντρα πλακε για αλλα πραγματα που κανω....οποτε... ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 14-01-15 στις 17:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Τακη μπορει..αλλα μονο απ το φορουμ ξερω πολλες περιπτωσεις ξυλινων που ειχαν πολυ συντομη διαρκεια ζωης..Επιπλεον αν το κοστος φτανει και ξεπερναει του γυαλινου δε βλεπω και το λογο..Δεν το λεω διαισθητικα..μεσα στα ξυλουργια μεγαλωσα ,τεσσερις θειοι μαραγγοι...Το ξυλο δεν κανει για τετοιες δουλειες πιστευω..εκτος αν δεν ειναι ξυλινο αλλα υβριδιο σαν το δικο σου που οντως αξιζει αλλα τοτε το κοστος ξεφευγει..Εχω ακουσει απο 'μαστορες' απιστευτα πραγματα ,δεν θελω να τα σχολιαζω..τι για μπετοφορμ,τι για μελαμινες..Ειναι λαθος ομως που μετα απο κανενα χρονο δε μας λενε με τι μαζευαν τα νερα τη νυχτα που ανοιξε..Η φυση των υλικων δεν αλλαζει..ντυνουμε το καικι με τρια και τεσσερα φυλλα πανι ,μετα αλλα τοσα χερια πανακριβα εποξεικα και το νερο περναει για πλακα..Ακομα και ο πολυστερας για να διατηρει τις ιδιοτητες του θελει καθε ενα το πολυ δυο χρονια στεγνωμα,πως θα γινεται?Τωρα αν καποιος θελει ενυδρειο παααρα πολυ μεγαλο και δεν τον νοιαζει τοσο η διαρκεια ζωης-σαν τα βιντεακια στο youtube- παει σε ξυλινες κατασκευες αλλα οταν θελεις ενα 300αρι που εχει φτασει 2 και 3 κατοσταρικα και δωρο μια φεραρι τι νοημα εχει?
-Δημητρη τι εργαλεια εχεις?Δεν κοβεται το φυλλο με σεγα ουτε με δισκο...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 14-01-15 στις 17:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
καπακι δεν θα γινει απο πλεξι η κατι αναλογο? τι φωτιστικο θα βαλεις? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θα βαλω κιχλιδες οποτε θα παω σε μικρα σποτ απο πανω...λεντ...αν και μπορει να βαλω και το φωτιστικο απο το 200αρι...αλλα λεω να περιορισω τα εξοδα...θα δω... σοι σιλικονες ειναι κλειστες...καινουριες.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ξύλινο καθαρό δεν υπάρχει, υβριδικά τα λες όλα, κάτι θα κάνεις για υγρομόνωση. Καθαρό ξύλινο χωρίς υγρομόνωση κλπ θα έλεγα πως είναι αυτο το 2.5 μέτρα που είχε φτιάξει ένα παιδί με πάγκο κουζίνας πριν 2-3 χρόνια, που μέχρι πριν λίγους μήνες δούλευε κανονικά. Από την άλλη όμως δεν μπορείς να φανταστείς την οικονομία που έχεις στο ρεύμα, ξεχνας ότι ήξερες για τη θερμομονωση σε ενυδρείο, και αυτό δεν είναι πάγιο έξοδο, είναι καθημερινό.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και κατι αλλοο δεν μπορει να εχουμε φεραρι αυτοκινητο και να εχουν 20 ευρω στην τσεπη!!! |
|
|||
|
|||
![]()
σακη δεν μπορω να πιασω την φεραρι?το ξυλινο ειναι φεραρι...δεν πιστευω...
και στο τελος δωκιμη θα κανω...το κοστος το ειπα ειναι μικρο...αν κατσει εκατσε..αν δεν κατσει θα εχω δωσει τσαμπα μονο τον πολυεστερα...30 ευρο....το κοντρα πλακε θα το κανω κατι..ευκολα...τα τελευταια χρονια εχω παρει πολλα κοντρα πλακε....αν γινει θα εχω ενα πολυ καλο ενυδρειο..αν δεν γινει...θα εχω μαθει οτι δεν μπορω να το κανω.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως βρε παιδιά το ξύλινο όπως το βλεπω μου φαίνεται πιο στηβαρή κατασκευή, εννοώ αυτο που έχω φτιάξει εγώ, και στο χώρο που το έβαλα είναι το ιδανικό. Για το πόσο θα αντέξει, εδω θα είμαστε και θα τα λέμε, και εύχομαι να τα λέμε για πολλά χρόνια ακόμα ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκεψη και προετημασια για ξυλινο ενυδρειο! | Sakisdraminos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 25-06-13 14:27 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | posidwnas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 06-05-10 17:12 |
ξυλινο ενυδρειο!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 17-12-09 15:50 |
Ξυλινο ενυδρειο | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 47 | 30-08-07 15:18 |