|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα .... Καλό διάβασμα....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρεεεεεεε !!!!! το έριξες στις φωτό ??? μη παρεξηγήσε και άκου τους !! όταν τσακώνονται μεταξύ τους είναι καλό γιατί ακούς παραπάνω γνώμες και έχει ζωή το ποστ σου !!! ξεκίνα από την αρχή ! διάβασε ! και γράψε πάλι τις απορίες σου!!! Είμαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσουν χωρίς ειρωνείες ! (κατά την γνώμη μου ήταν αστείες)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρώ πως στο συγκεκριμένο θέμα χάθηκε κάθε διάθεση να ασχοληθεί κάποιος, ακόμα και από τον ίδιο το δημιουργό του, θα πρότεινα να κλειδώσει, και αν ο ενδιαφερόμενος θέλει πραγματικά να ρωτήσει , μπορεί να ανοίξει ένα καινούριο.
Και φίλε Gemomar η συμπεριφορά σου στο θέμα αυτό με βρίσκει αντίθετο.
|
||||
|
||||
![]()
ο ενδιαφερομενος ας διαβασει υπαρχει πληθωρα πληροφοριων να εξειδικευσει τι θελει να κανει και εδω ειμαστε!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό εδώ το thread όχι μόνο δεν πρέπει να κλειδωθεί, αλλά πρέπει να γίνει pin.
Είναι μια απόδειξη στο πόσο κομπλεξικός μπορεί να γίνει ένας Έλληνας ακόμα κι όταν πρόκειται για συζήτηση περί ενυδρείων. "ΕΓΩ ξέρω να σου πω καλύτερα", "ΕΓΩ κατέχω την απόλυτη αλήθεια", "ΕΣΥ είσαι ο κουτός άρα ΕΓΩ είμαι ο έξυπνος". |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλά θα συμπληρώσω πως και η συμπεριφορά πλέον του GiaNt με βρίσκει αντίθετο (είναι άλλο το να ξεκινάς ως αρχάριος κι άλλο το να εξελίσεσαι σε ανώριμος) |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια ήρεμα...
τη εγινε χασαμε την ουσία... εδω δεν εχουμε αθλητικα στο φορουμ για να μην σφαχτούμε και σφαζόμαστε για μια ψαρόσουπα??? έλεος... |
|
||||
|
||||
![]()
giant δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα απο καποιον που θελει να μαθει.Εμ ζητας πληροφοριες εμ το παιζεις και εξυπνος,τεσπα οι απαντησεις εχουν δοθει στην αρχη του thread.Τωρα αν θες να το παιξεις μαγκας δικη σου επιλογη.Εγω στην θεση σου θα το εκοβα
|
||||
|
||||
![]()
takis_gt .... σεβαστό ....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορώ να βάλω μικρά convict με guppy και neon tetra; | GiaNt | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-11-14 18:38 |
tetra neon και guppy? | giorgos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-12-11 02:17 |