|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον δουλευόμαστε!!!
![]() Οποιος έχει χρόνο ας δει το ποστ Νο2 και το ποστ Νο3 Στο πρωτο ο Τακης του λεει τις διαφορές μεταξύ των ειδών που εχει κι εκεινων που θελει να βάλει και στο δευτερο του ζητάμε(ω) να κάνει παρουσίαση του ενυδρείου Που το ειδατε το πεσιμο...ειλικρινα απορω! Μηπως μετά τις απαντήσεις...άρχισε το τρολινγκ??? ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Προσωπικά δεν αφιερώνω χρόνο (εντός κι εκτός χόμπι) σε όσους έχουν προαποφασίσει τι θα κάνουν, ωστόσο ζητάνε απόψεις, σχολιάζουν χωρίς επιχειρήματα και στο τέλος ξαναγυρνάνε στις απόψεις που έτσι κι αλλιως είχαν αποφασίσει! Δεν αναφέρομαι συγκεκριμενα στον συγχομπίστα - για να μην θεωρεί κι αυτό πέσιμο! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 24-11-14 στις 16:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν έβγαλα νόημα ![]() Αν και δεν με νοιάζει κιόλας ![]() Επίσης δεν σου ζήτησε κανεις ν αφιερώσεις χρόνο για οτιδήποτε Σε 1.5 χρόνο ασχολίας με το χόμπι δεν βαραίνει και πολυ η γνώμη κάποιου Δεν αναφέρομαι ουτε εγω στο συγχομπιστα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεται να μαλωνετε για τετοια θεματα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω ζητάω ενα συγνώμη αν άθελα μου προσέβαλα κάποιον, βαριέμαι κιόλας την λογομαχία ![]() Έχω επιλέξει και 3-4 άτομα που τα θεωρώ ¨ειδικους¨ και βαραίνει η γνώμη τους για μενα ιδιαίτερα. Αυτό με το 1.5 χρόνο και γενικά όλη η απάντηση μου στον puma ηταν ατόπημα απο μέρους μου ,απάντησα εν θερμώ και μην κατανοώντας το μυνημα του Τώρα που το ξαναδιαβαζω άλλο είχα καταλάβει οταν έγραφα κι άλλο τωρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον θελετε (καποιοι) να τις βγαλουμε να τις μετρησουμε, ποιος την εχει μεγαλυτερη.... την εμπειρια.
Αλλος ειναι ο λογος του θεματος.. ![]() σε τετοια απλα θεματα ¨δημοτικου¨ βαραινει και η γνωμη 6μηνης ασχολιας με το αντικειμενο.. δεν χρειαζεσαι ντοκτορα για να ξεχωρισεις μια ασυμβατη ψαροσυνθεση. |
|
||||
|
||||
![]()
Σου λεει με λιγα λογια οτι μεχρι το 9ο ποστ, δεν υπηρχε καποιο πεσιμο, παρα μονο πληροφορηση και διαθεση για βοηθεια.
Δεν μενει να καταλαβεις και το 9ο ποστ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
το 9 ποστ του giant το κατάλαβα και πάλι δεν δικαιολογεί ειρωνείες.δεν μπορεί κάποιος με 2 ποστ να έρθει στα νερά μας.απλα επειδή είδα ότι με τραινακια καρότα τσιπούρες κλπ δεν γίνεται κάτι είπα να ελαφρύ το κλίμα και έγραψα το ποστ που έγινε αφορμή για τα περαιτέρω
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Την επόμενη φορά λοιπον, αφού τα ελληνικά μου δεν γίνονται κατανοητά, θα τα παίζω στην κιθάρα
@delta66 χρειάζομαι μαθήματα ![]() ΥΓ : Εν θερμώ η παραπάνω απάντηση ![]() ![]() ΥΓ2 : Ξαναρχίσαμε τα περί εμπειρίας και χρόνων ενασχόλης με το χόμπι! Δλδ ο κολλητος μου που 10 χρόνια κάνει λαλακίες με τα ενυδρείου και του πεθαίνουν μέχρι και οι πετρες...θεωρείται έμπειρος.. ![]() Για να το κλεισω : Οχι στις ψαρόσουπες! Ειδικά όταν αποτελούν επιλογή και δεν γίνονται απο λάθος! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορώ να βάλω μικρά convict με guppy και neon tetra; | GiaNt | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-11-14 18:38 |
tetra neon και guppy? | giorgos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-12-11 02:17 |