|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό εδώ το thread όχι μόνο δεν πρέπει να κλειδωθεί, αλλά πρέπει να γίνει pin.
Είναι μια απόδειξη στο πόσο κομπλεξικός μπορεί να γίνει ένας Έλληνας ακόμα κι όταν πρόκειται για συζήτηση περί ενυδρείων. "ΕΓΩ ξέρω να σου πω καλύτερα", "ΕΓΩ κατέχω την απόλυτη αλήθεια", "ΕΣΥ είσαι ο κουτός άρα ΕΓΩ είμαι ο έξυπνος". |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι σαν την Durasel !! Εκεί που οι άλλοι σταματούν εσύ συνεχίζεις !!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σαν το δικο σου ανοιγουν πολλα θεματα αρχαριων που ζητουν συμβουλες κτλ.. το ζητουμενο ειναι οποιος εχει την διαθεση και την ορεξη να ασχοληθει να απαντησει, αλλιως υπαρχουν και admin. οποιος δεν εχει διαθεση δεν ειναι υποχρεωμενος να απαντησει, δεν ειναι η εργασια του το φορουμ. υπηρξαν πολλοι τρολλερς και αργα καραβια στο παρελθον στο φορουμ που ομως συνεχιζατε να τους απαντατε και φτασανε και δεκαπεντασελιδα..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ρε φιλαρακι θες και τα λες αυτα τωρα?τη δεν καταλαβενις απ ότι σου προτειναν πιο πάνω ![]() κάνε μας και μαθήματα τώρα για το τη χριαζοντε και τα ενυδρεία!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον πρέπει να σας κάνω μαθήματα συμπεριφοράς, όπως και να σας παραπέμψω σε ένα ψυχολόγο για να συζητήσετε τους τρόπους αντιμετώπισης της ανταγωνιστικής-κομπλεξικής συμπεριφοράς εξ' αιτίας της μικροφαλλίας.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δηλαδή εσένα οποιος δεν σου λεει αυτό που θες να ακούσεις είναι κομπλεξικός ?????????? ορεα κρατα τα μεσα ολα και βαλε και ενα OSCAR και εισαι οκ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ παλι καλα που εχουμε και εσενα εδω μεσα να μας κανεις μαθημα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ή είσαι αμόρφωτος και δεν καταλαβαίνεις, ή παριστάνεις τον αμόρφωτο. |
|
||||
|
||||
![]()
χαλατε την εικονα του φορουμ και ειναι πολυ κριμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και λιγο σεβασμος δεν βλαπτει πιτσιρικο η τερας μορφώσεως!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μη συγχύζεσαι, θα κάνεις ρυτίδες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορώ να βάλω μικρά convict με guppy και neon tetra; | GiaNt | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-11-14 18:38 |
tetra neon και guppy? | giorgos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-12-11 02:17 |