|
|
||||
|
||||
![]()
nicpapa μιλας για την αλγη που εχω βαλει στο πλαισιο ? Αυτη οντως δειχνει για clado στα πολυ νεα της.
Σιδηρο δεν εχω μετρησει. Απλα σε περιπτωση τριχοειδης, διαβαζω οτι οφειλεται σε περισσια σιδηρου. Θα παρω τεστ και θα μετρησω συντομα. Η προτεινομενη δοσολογια ( απο την seachem ) σε 50 λιτρα για excell ειναι 6 ml την πρωτη μερα και απο 1.25 τις υπολοιπες. Προτεινεις να ακολουθησω αυτην την δοσολογια τριπλασιασμενη ? Kgf, εξω στην γουρνα που εχω, ειχε πιασει αλγη σαν αυτη που εχω στην πελια, περιμετρικα το τοιχωμα. Την περασα δυο φορες με τηλεκαρτα και τελικα εφτιαξε χαλι 2 - 3 ποντους καταπρασινο και πυκνο. Δεν την ξαναπειραξα και εχει μεινει ετσι. Το καλοκαιρι φουντωνει και απο Σεπτεμβριο που πεφτει ο ηλιος αρχιζει να αραιωνει. Προσωπικα μου αρεσει πολυ. Το πρωι ειχαμε μια μικρη διακοπη και μου δημιουργηθηκε η απορια. Σε περιπτωσεις διακοπης ρευματος, τα μικρα ( κατα συνεπεια ευμεταβλητα θερμοκρασιακα) ενυδρεια, τι κανουν απο αποψη θερμοκρασιας? Το δικο μου μεσα σε μια μια και κατι ψιλα, ωρα επεσε απο 26 στους 24.8 -9. Φανταζομαι οτι αν γινει κατι αναλογο τον Φεβρουαριο πχ, μεσα σε δυο ωρες θα εχει γινει παγακι το νερο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΓΕΣ ... ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ - ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ | Γιώργος Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 08-10-15 20:53 |
Βοηθεια για κακη αναπτυξη των φυτων + αλγες!! | Antopets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-05-14 22:36 |
βοηθεια για αλγες.. | faceck | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 29 | 07-07-11 15:11 |
ΑΥΞΗΣΗ ΝΗ3- ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ | gdimit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 10-03-11 18:08 |
ΑΛΓΕΣ ... ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ - ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ | Γιώργος Κ | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 0 | 13-01-10 11:39 |