|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς με το PH προς το παρόν, αφου έχεις αμμωνία θα σου πρότεινα να κάνεις μια γενναία αλλαγή απο 60%-70% ή ακόμα και πιο πολύ, και μετά κάθε μέρα αλλαγή 50% τουλάχιστον με νερό αποχλωριομένο και παρόμοιας θερμοκρασίας με του ενυδρείου. Ταυτόχρονα θα πρέπει να βρεις μπόλι και δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι εκεί
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα και παλι..Ακολουθώντας λοιπον τις οδηγιες σας, Τριτη αλλαγη σημερα 50% ξανα, και καπως σα να εχουν ηρεμισει ολα. Αυριο θα παω παλι για μετρησεις και θα σας πω, ελπίζω να είναι καλα.
Για το μπολι ενωείς τα κεραμικα? |
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασε εδώ για πεσσότερες πληροφορίες για το μπόλι
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32934
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εχυαριστω και παλι Τακη για ολα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν σου έδωσε ίσως τώρα να μην έχει πιάσει και καλό να βρεις πάλι, θα σου επιταχυνει τη διαδικασία του στρωσίματος, γρήγορα και ανώδυνα για τα ψάρια. Αν σου είπανε από το pet-shop να το αφαιρέσεις , το είπανε μάλλον γιατι θέλουν να πουλήσουν τα ζουμια και τα ματζούνια που έχουν αυτοί , που λένε πως θα σου φτιάξει τη βιολογία, εγω προσωπικά δεν τα εμπιστεύομαι, γιατί τα έχω πληρώσει ακριβά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Πιστεύω πως όταν έχεις ήδη ψάρια μέσα το μπόλι είναι μονόδρομος
|
|||
|
|||
![]()
PH 7 αμωνια 0..... επιτελους
![]() ![]() Πηρα και αεραντλια και την εβαλά να δουλευει και συνδεσα την μια ακρη σε ενα μικρο φιλτρακι.....Τωρα με την αεραντλια θα εχω θεμα με τα φυτα? ![]() Γενικα παιδια οτι αλλες συμβουλες για το ενυδρειο μου πειτε μου παρακαλω να μην κανω παλι γκαφα. προσθεσα ακομα 2 fantails και μου προτεινε να βαλω Tertra blak widow, αλλα πρωταηθελά να σας συμβουλευτω. Μου ειπε συμβιωνουν μαζι κλπ κλπ κλπ.... Τελικα με τα κεραμικα που τα εβγαλα εκανα καλα? πρεπει να αγορασω αλλα? Κατι αλλο τωρα, να εκμεταλευτω λιγακι την καλοσυνη σας ![]() PH 7 αμωνια 0 ( για την ωρα μονο αυτα μπορουμε να μετρησουμε τα κιτς γφια τρις μετρησεις ερχοντραι απο την ΚΙΝΑ)...Μπορειτε να μας βοηθησετε? σχετικα με φυτα κλπ? και αλλα ειδη? τα μολυς ταιριαζουν μονο αποτι λιγακι ειδα? και κανα σαλιγκαρακι? catfish? θα επιβιωσει? ευχαριστω και παλι....ειδα κατι πολυ ομορφα ενυδρεια μονομαχων εδω μεσα παντως και θαμπώθηκα. ![]() ![]() ------------------------- ξεχασα πηραμε και ενα θερμοστατη 100βατ, δεν ειχε μικροτερο...... αυτα...Σημαντικο εδω ερχεται καλοκαιρι και βαραει 45αρια.... ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- αλλο ενα λαθος που εκανα και ανεβασα αμωνια. επλυνα το φιλτροπ με νερο βρυσης........ ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antegeia7 : 17-10-14 στις 14:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
Το PH πρέπει να είναι λίγο πιο ψηλά , στα χρυσόαψρα το PH καλό είναι > 7 <= 8 Παράθεση:
Το παραφορτώνεις έχεις δηλαδή τώρα 1 Subunkin, 1 Oranda-Assorted, 1 Comet Golden, 1 Pearl Scale και 2 fantails, σε 200 Λίτρα, Είναι πάρα πολλά, όλα αυτά είναι για ενυδρείο πάνω από 300 λίτρα (θεωρητικά πάνω απο 320 για την ακρίβεια) , πρέπει να κάνεις αλλαγή νερού τουλάχιστον 2 φορες την εβδομάδα. Πόσο μήκος έχει το ενυδρείο σου ; Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Τα μόλυς δεν ταιριάζουν με μονομάχο , ασε που θα τα σκοτώσει, αλλά θέλουν διαφορετικό νερό, Θα πρέπει να κατεβάσεις όμως το PH και να μαλακώσεις το νερό βάζοντας φύλα κατάπα ή τύρφη. Από φυτά βάζεις αρκετα και ειδικα κάποια επιφανείας ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ , τα χρυσόψαρα δεν θέλουν υψηλές θερμοκρασίες, βγάλε τον θερμοστάτη και να βάλεις ανεμιστηράκια, θερμοκρασία μέχρι 26 το πολύ, 25 είναι ιδανική
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τι να σου πω να τα βγαλω λες? να παρω ενα ενυδρειακι να τα βαλω μεσα ολα αυτα? Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Ο θερμοστατης ειναι για τον μονομαχο, εκει μπου μενει ο αδερφος μου εχει ψοφο. (10 χλμ απο μενα και εχω εδω πεθαινω απο την ζεστη ![]() ![]() ![]() Τελεια θα παραθεσουμε φωτογραφια με τον μονομαχο μολις ετοιμαστει....Ξυλα κλπ αποτι ειδα ειναι οκ? Το PH πως το κατεβαζουμε με φυτα οπως λες???? παιζει να μου κατεβηκε εμενα στο 6 λογο φυτων???? θελω να παραγγειλω 2 ξυλα Μαλαισιας ενα για μενα ενα γιοα τον μονομαχο...ευχαριστω και παλι Τακη. Σ.Σ.... Δεν ξερω γιατι αλλα 1 μηνα τα φυτα εχουν επιβιωσει..... ![]() ------------------------- Παράθεση:
Αυτο τωρα το ειδα σορρυ..... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antegeia7 : 17-10-14 στις 15:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Μελανοταινία κολυμπάει κάθετα | stephos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-11-13 14:31 |
Albino Cory - Κολυμπάει μονόπατα! | vivikrl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 04-08-09 15:53 |
Ψάρι,κολυμπάει κατακορυφα!!HELP | vassilis23 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 12-07-07 06:54 |
Κολυμπάει στο πλάι??? | Archon | Bettas | 5 | 11-04-05 10:23 |