|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αφού έχεις τώρα μονο χρυσόψαρα κοίτα να φτιάξεις τα νερά ειναι κρίμα να βασανίζονται έτσι τα ζωντανά.
|
|||
|
|||
![]()
Στο aquarium εκανα τις μετρησεις. Δεν εχουν ερθει ακομα τα Kits που παρηγγειλα. Αυτο προσπαθω να φτιαξω τα νερα. Δηλαδη το κυνηγητο οφειλεται στην αμωνια? αν συνχεισουν ετσι δεν την βλεπω να την βγαζει καθαρη ο μαυρουλης μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν εννοώ αυτό ,εννοώ οτι με 2 αμωνία τα ψαρια σου αργοπεθαινουν οπότε το κυνηγητό ειναι δευτερεύων.
Το νερο της βρύσης εκεί ειναι οξινο 6 ph? ¶μα βάλεις μια φωτό το ενυδρειο με τα ψαρια και τις μετρήσεις Θα πάρεις και τις κατάλληλες απαντήσεις.
|
|||
|
|||
![]()
Δωσε μου τρια λεπτα γιαννη..... και τα ανεβαζω.... σορρυ δεν εχω μετρησεις... το μονο που ξερω ειναι PH 6 kai αμωνια 2 όπως μου τα είπανε στο aquarium...
Θα σκαω.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις τις μετρήσεις δεν υπάρχουν και πολλα να πούμε
![]() Τα ψαρια σου θέλουν σκληρό νερο με αλκαλικο ph και κυρίως στρωμένο φιλτρο Να μην τα καίει η αμμωνία Δες εδώ για το πως φτιάχνεις το νερο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=33909 Και οτι θες ρωτάς.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ο..μαυρουλης...ειναι καμμια ετοιμογεννη........μαυρουλα??
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς με το PH προς το παρόν, αφου έχεις αμμωνία θα σου πρότεινα να κάνεις μια γενναία αλλαγή απο 60%-70% ή ακόμα και πιο πολύ, και μετά κάθε μέρα αλλαγή 50% τουλάχιστον με νερό αποχλωριομένο και παρόμοιας θερμοκρασίας με του ενυδρείου. Ταυτόχρονα θα πρέπει να βρεις μπόλι και δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι εκεί
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Μελανοταινία κολυμπάει κάθετα | stephos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-11-13 14:31 |
Albino Cory - Κολυμπάει μονόπατα! | vivikrl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 04-08-09 15:53 |
Ψάρι,κολυμπάει κατακορυφα!!HELP | vassilis23 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 12-07-07 06:54 |
Κολυμπάει στο πλάι??? | Archon | Bettas | 5 | 11-04-05 10:23 |