|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tελικα πηγα πηρα απο χωματεχνικη μαυρη ψιλοκκοκη http://xomatexniki.gr/%CE%B5%CE%BD%C...E%BC%CE%B1.php ...Την δευτερη ...ειναι σαν αυτη που εχουν τα γηπεδα 5χ5? :P βγαζει πολυ μαυριλα την εχω κανει τοσα νερα και ακομα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, ειναι οικονομικη αλλα θελει πολυυυυ πλυσιμο.
Μετα φαινεται σουπερ ομως.
|
|||
|
|||
![]()
OΠοτε πηρα την σωστη..κατι ειναι και αυτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδω ειναι μολις μπηκε και θολωσε λιγο το νερο
(click to zoom) ![]() κοντινη ![]() Μολις εστρωσε το ενυδρειο και μπηκαν τα ψαρια ![]() Και σε αλλο ενυδρειο ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οντως ωραια φαινετε,την καθαρισα σημερα ακομα την εχω στο νερο θα την κανω και αυριο ενα καθαρισμα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες την και εδώ Σταύρο, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Σπύρου δες το αποτέλεσμα
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....651&page=3/#82
|
|||
|
|||
![]()
σου το ειπα κ εκει στο λεω και εδω παρα πολυ ομορφο...
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια επειδη ειμαι και εγω ετοιμος να αγορασω απο εδω εχω μερικες αποριες!
μιλωντας με καποια παιδια που πηραν απο εκει μου ειπαν οτι τελικα τους βγηκε ασβεστολιθικη(μαλιστα το ενα παλικαρι την ειχε βαλει αγκελια και εδω που την πουλουσε εξηγοντας βεβαια οτι ηταν ασβεστολιθικη)μιλησα εγω με τον ανθρωπο απο την χωματωτεχνικη και μου ειπε οτι μηπως και καλα μπερδευτηκανε τα παιδια που αγορασαν την αμμο και ζητησαν ΜΗ ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ που εμφανισιακά ειναι ιδια!μαλιστα μου ειπε να κανω και το τεστ με το ακουα φορτε να δω μονος μου! εσεις τι λετε?δεν θα παω ο ιδιος να την παρω και ανχωνομαι γιατι θα την παραλαβει φιλος μου και θα μου την φερει στην Λημνο... και ενα δευτερο στις εικονες που εχει η λευκη ψιλη που εχει με την μαυρη ψιλη που δειχνει διπλα εχουν πολυ μεγαλη διαφορα στη κοκομετρια η κανω λαθως?εγω πια να παρω την μαυρη ψιλη που εχει η την μαυρη χοντρη??ποια ειναι η κοκομετρια τους?και για να μην σας μπερδευω θελω να παρω χαλαζιακο χαλικι κοκομετριας μεχρι 2mm?εχει παρει κανενας την χοντρη που λεει να μου πει περιπου τι κοκομετρια εχει?εσεις εχετε καποια γνωμη? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υποστρωμα?? | philorian | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 11 | 19-04-13 09:04 |
Υποστρωμα | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-10-09 06:21 |
Τι υποστρωμα??? | DiscusBoy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 02-10-07 02:57 |
Χωμα-υποστρωμα | Nikolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 13-06-07 12:06 |