|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε περιορίζει το σκληρό νερο εννοούσα στην ιχθυοσυνθεση. Ναι αυτά ειναι κατάλληλα θα πάρω κι εγω για ενα καινούριο που σκεφτομαι ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω μπορει να βάλω αυτή την γκρι την ποταμίσια κιόλας την πολυ ψιλή Γιατι δεν θα φύτεψω θα μπουν ολα σε ξυλο με χαμηλό φωτισμό java fern και anubias Που ειναι αυτό το ΜΑΓΑΖΙ δεν είδα ;
|
|||
|
|||
![]()
Στην αθηνα ειναι στον ασπροπυργο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μακρυά για μενα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Tελικα πηγα πηρα απο χωματεχνικη μαυρη ψιλοκκοκη http://xomatexniki.gr/%CE%B5%CE%BD%C...E%BC%CE%B1.php ...Την δευτερη ...ειναι σαν αυτη που εχουν τα γηπεδα 5χ5? :P βγαζει πολυ μαυριλα την εχω κανει τοσα νερα και ακομα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, ειναι οικονομικη αλλα θελει πολυυυυ πλυσιμο.
Μετα φαινεται σουπερ ομως.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υποστρωμα?? | philorian | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 11 | 19-04-13 09:04 |
Υποστρωμα | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-10-09 06:21 |
Τι υποστρωμα??? | DiscusBoy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 02-10-07 02:57 |
Χωμα-υποστρωμα | Nikolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 13-06-07 12:06 |