|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Εχω ευχάριστα νέα, γύρισα σπίτι και το μικρό fantail έκοβε βόλτες, έριξα λίγα φυλαρακια σπιρουλίνα και έπεσε με τα μουτρα, είναι πολύ καλύτερα, άλλαξα και 60 λίτρα νερό και τα άφησα στην ησυχία τους. Αύριο θα βάλω και βιταμίνη Seachem στο φαί τους να πάρει τα πάνω του
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 10-10-14 στις 20:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αντε μπραβο Τακη!
μια χαρα το βλεπω! Υ.Γ : Πρεπει να ζευγαρωσουμε τα veiltail μας, εχω ολοιδιο!(ο αδερφος μου δηλαδη) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμέ, γιατί όχι, το δικό μου 99% μάλλον είναι αρσενικό
|
||||
|
||||
![]()
γμτ! κι εμενα αρσενικο πρεπει να ειναι
![]() θα το κοιταξω και αυριο να σιγουρευτω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το πρωί το ψαράκι δείχνει να έχει αναρρώσει αρκετά, τα τάισα με λίγα φυλαράκια sera βουτηγμένα σε βιταμίνη seachem, όρμησε και έφαγε αλλά παρατήρησα πως έφτυσε αρκετά, αλλά γενικά είναι ζωηρό. Επανέφερα τις 12ωρες προσθήκες νερού, επανέφερα τις ρουτίνες του ενυδρείου δηλαδή, έκανα και μία μέτρηση μετά την 6λεπτη προσθήκη νερού (γύρω στα 25 λίτρα) και έχω νιτρικά κάτω από 10, όλα καλά δηλαδή
|
||||
|
||||
![]()
ασχετο - σχετικο.
ποσες ωρες εχεις φωτισμο? |
|
||||
|
||||
![]()
Από τις 6:30 το απόγευμα έως τις 9:30
------------------------- Πριν 2-3 εβδομάδες που καθόμουνα μέχρι αργα στη ταράτσα τον είχα από τις 7 μέχρι τις 11, μετά το μείωσα και σε λίγο σκέφτομαι να τον κόψω τελείως
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 11-10-14 στις 10:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρησμένο μάτι | Angel_Nick | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-10-11 16:12 |
Πρησμένο maingano!! | \/ag | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 04-05-11 19:58 |
Πρησμένο cherry barb | george1981 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 02-12-09 16:08 |
SOS-Πρησμένο frontosa | Xotikouli | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 18-03-07 21:42 |
Πρησμένο μάτι σε Platy | xouxou | Ζωοτόκα | 3 | 29-05-06 08:48 |