|
|
||||
|
||||
![]()
ασχετο - σχετικο.
ποσες ωρες εχεις φωτισμο? |
|
||||
|
||||
![]()
Από τις 6:30 το απόγευμα έως τις 9:30
------------------------- Πριν 2-3 εβδομάδες που καθόμουνα μέχρι αργα στη ταράτσα τον είχα από τις 7 μέχρι τις 11, μετά το μείωσα και σε λίγο σκέφτομαι να τον κόψω τελείως
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 11-10-14 στις 10:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει... λιγο ειναι..
απλα καποια χρυσοψαρα τα ενοχλει (περισσοτερο) ο δυνατος και ο πολυς φωτισμος και κρυβονται ή καθονται κατω, γι αυτο το ειπα. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη και αυτο το είχα σκεφτεί, μήπως φταίει ο φωτισμός, επίσης μήπως δεν ταίζω σωστά, δηλαδή μήπως τα ταίζω πολύ, πολλά πέρασαν από τα μυαλό μου, γιατί φοβάμαι πως εγώ δεν έκανα κάτι σωστά, μετά από 1,5 μήνα που το έχω, αν είχε κάτι το ψάρι θα το έδειχνε γρήγορα, το ψάρι ομως ήταν μια χαρά, και όταν ξαφνικά το είδα έτσι αγχώθηκα, τέλος καλό όλα καλά (σχεδόν) , θα προσέξω λίγο το φαί τώρα και θα το έχω υπο παρακολούθηση για λίγες ημέρες
|
||||
|
||||
![]()
μην το λες αυτο....
μπορει να εμφανησει ασθενεια και μετα απο μηνες! |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τι έγινε;Είναι καλά; Σκέφτηκες σε τι μπορεί να οφείλεται, τώρα που είσαι πιο χαλαρός!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε, φοβάμαι μήπως το παρατάισα, γιατί συνήλθε τη 4η ημέρα που το είχα σε νηστεία και σε epsom salt. Τώρα δείχνει μια χαρά, και μαλιστα άρχισε να πειράζει πάλι το comet longtail, πρέπει να είναι αρσενικό το μικρό και θηλυκο το comet, και συνέχεια πειράζει το comet στο πρωκτό
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρησμένο μάτι | Angel_Nick | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 04-10-11 16:12 |
Πρησμένο maingano!! | \/ag | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 04-05-11 19:58 |
Πρησμένο cherry barb | george1981 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 02-12-09 16:08 |
SOS-Πρησμένο frontosa | Xotikouli | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 18-03-07 21:42 |
Πρησμένο μάτι σε Platy | xouxou | Ζωοτόκα | 3 | 29-05-06 08:48 |