|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια εχω γραψει ποιο πανω οτι ενδιαφερομαι για φυτεμενο κοινωνικο..χωρις κιχλιδες,ζωοτοκα,και χρυσοψαρα σε σκληρο νερο 7,5ph.. αν εχει καποιος καμια καλη ιδεα ας μου πει...
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί έχεις κόλλημα με τα ζωοτοκα κ δε τα θέλεις??Είναι ιδανικά για το νερό σου....
Αν κ είσαι στο όριο ίσως θα μπορούσες να βάλεις cherry barb ¶λλα πρίν βάλεις μέσα ψάρια κάνε την προβλεπόμενη διδικασία στρωσίματος κ οτι άλλο χρειάζεται...http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29949 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τότε για 3 fancy είναι μια χαρά
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρια που θες(ραμιρεζι,καρδιναλιοι κλπ)
θελουν μαλακο νερο. εσυ εχεις γραψει οτι εχεις νερο δικτυου σκληρο και αποτι καταλαβα δεν θες να ασχοληθεις για να το μαλακωνεις. θα πρεπει να βρεις ψαρια που ζουνε σε σκληρο νερο για να ζησουνε καλα και να μην εχεις προβληματα. πριν αποφασισεις τι ψαρια θα βαλεις και τι αλλαγες θα κανεις στο ενυδρειο,διαβασε τα υπομνηματα του φορουμ εδω.ξεκινα με τους αρχαριους γλυκου νερου. αφου τα διαβασεις,κοιταξε θεματα στις διαφορες κατηγοριες του φορουμ για να παρεις ιδεες για ψαρια που μπορεις να βαλεις στο νερο σου. σε γενικες γραμμες καποια ψαρια των λιμνων της αφρικης ισως μπορεις να τα βαλεις αφου το ενυδρειο σου εχει ενα μετρο μηκος. θα πρεπει να σου πουνε οι αφρικανοι γιαυτα. διαβασε τα υπομνηματα του φορουμ. καλο διαβασμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς να βάλεις ενα κοπάδι από pseudomugil furcatus ή gertrudae.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον πως θα παω σε κατι απο αυτα τα δυο ..και μετα για τα χαμηλα σημεια μπορω να βαλω κατι αλλο..?
|
|
||||
|
||||
![]()
είναι κινητικα ψαράκια και θα σου γεμισουν το ενυδρείο.
θα μπορούσες να βάλεις γαρίδες red cherry, από βυθόψαρα δεν ξέρω αν και με τι συνδιάζονται. |
|
|||
|
|||
![]()
θα βάλω γαρίδες αλλά αργότερα ...απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένα ψάρι για το βυθό για να βάλω?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο 90 λιτρων | xristos.egaleo. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 08-05-14 18:04 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
Νεο ενυδρειο 200 λιτρων | f1rm4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 25-04-09 20:13 |
Ενυδρειο 100 λιτρων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-05-05 16:41 |