|
|
||||
|
||||
![]()
Για εσωτερικό έλεγα και γω!το θέμα είναι να μην πάρω κάτι και μετά το μετανιώσω
|
|
||||
|
||||
![]()
με την μικρή εμπειρία που εχω προσωπικα δεν νομίζω να ξανάέπαιρνα εσωτερικό φίλτρακι, με εξωτερικό ίσως κ με ένα κρεμαστο θα πήγαινα εγώ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα δεν θα εδινα και 50 ευρω για ενυδρειο μονο με cherry , εφοσων δεν εμπενε κεμαστο φιλτρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Για ευκολες γαριδες, μπορεις να βαλεις οτι θελεις. Απο αεροφιλτρο, μεχρι εσωτερικο, εξωτερικο ή κρεμαστο φιλτρο. Απο αποτελεσματικοτητα, νομιζω οτι ολα θα κανουν τη δουλεια τους.
Το θεμα ειναι εσυ τι θελεις, για την ευκολια σου. Τα εσωτερικα εχουν το προβλημα της συχνης συντηρησης. Το εξωτερικο θα σε κανει να ανοιγεις το φιλτρο καθε 6 μηνες, ή και περισσοτερο. Φυσικα θα προσφερει και καλυτερη μηχανικη φιλτρανση. Αναλογα με το ποσο θελεις να ασχοληθεις με τη συντηρηση του φιλτρου, θα ειναι και η επιλογη σου.
|
||||
|
||||
![]() ενα αρκετα κατατοπιστικο βιντεακι! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις για φιλτρανση σε γαριδαδικο 145 λιτρα ψιλοκυβος | delta66 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 4 | 30-11-13 18:54 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
επαρκης φιλτρανση... | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 26-09-08 14:38 |
φιλτρανση για 750λιτρα | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 12-05-08 13:23 |