|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε αστερι το ph ειναι 6.5.
Το φιλτρο δεν το πειραξα οταν το αγορασα το εβαλα κατευθειαν στο ενυδρειο. Τι υλικα χρειαζεται να βαλω στο φιλτρο και με πια σειρα ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως μετράς λάθος;
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνω για το ph ελεγξε το καλα μετρα με υγρα τεστ. Το φιλτρο που εχεις ειναι μικρο χριαζεσαι ενα μεγαλυτερο για να χωρεσει αρκετο βιολογικο υλικο πχ siporax,substrat pro,matrix κλπ. Η σειρα ειναι πρωτα ενυδρειακο βαμβακι και μετα βιολογικο υλικο αν θες και σφουγκαρι βαλτο μετα το ενυδρειακο βαμβακι.
------------------------- Και ενοειτε πρεπει μετα που θα βαλεις τα καταληλα υλικα να συρωσεις σωστα το ενυδρειο ΠΡΙΝ μπουν ψαρια μεσα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asteris_veria : 18-09-14 στις 20:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια ειχατε δικιο για το pH σημερα ξανα μετρησα και ηταν 7.5
Φιλτρο τωρα να αγορασω καινουργιο? Τι ειναι η τυρφη? |
|
|||
|
|||
![]()
αν δεν μπορεις να το αλλαξεις ή δεν μπορεις να παρεις καποιο προσπαθησε να βοκευτεις προσωρινα μ αυτο αλλιως παρε ενα μεγαλο με χωρο για τα υλικα
Τυρφη ειναι ενα υλικο χωμα ειδικο για την ακριβεια που οταν φιλτραρεις το νερομεσα απο αυτο το μαλακωνει |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε αστερι αποφασισα να αγορασω καινουργιου.
Μπορεις να μου πεις καποιο καλο για τα λιτρα μου γιατι δεν εχω ιδεα και αυτο που εχω τωρα ο πετσοπας μου το προτεινε. ------------------------- Την τυρφη την πουλανε στα μαγαζια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorman56 : 20-09-14 στις 10:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τύρφη βρίσκεις στα μαγαζιά.
Φίλτρο διάλεξε κάποιο εξωτερικό με ονομαστική ροή 300-500~ λ/ω Από μάρκες έχεις πολλές επιλογές ανάλογα με τα λεφτά που μπορείς να διαθέσεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροποι στησιματος ενυδρειων με φυτα | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 03-04-18 16:17 |
Τελικες αποφασεις στησιματος ενυδρειου αμαζονιου | Κουραμπιές | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 159 | 31-10-12 10:53 |
260λ ενυδρειο-βοηθεια στησιματος | nickst | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 03-07-11 17:03 |
τροποι στησιματος | olga | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 18-09-10 23:32 |
Εμφανιση μικροοργανισμων κατα τη διαρκεια στησιματος ενυδρειου | Δημητρης Α. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 05-01-09 15:06 |