|
|
||||
|
||||
![]()
καλησμερα σε ολους...
εκανα τις μετρησεις μου κ αυτα ειναι τα αποτελεσματα.... NO3 mg/l 10 NO 2 mg/l 0 GH >7 d KH 20 PH 8,4 CI2 mg/l 0 heeeeeelp............ ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- επισης τι μπορει να φταιει που τα φυτα εχουν χασει την πρασινιλα τους??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη artsi28 : 20-08-14 στις 12:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στο μικρο ενυδρειο, και στη βρυση τι μετρησεις εχεις?
Αμμωνιας τεστ δεν εχεις? Υποθετω τοτε οτι με stripes εκανες τεστ. Ποια εχεις? Για τα φυτα δες εδω http://www.aquatek.gr/plantdiseasegr.html
|
||||
|
||||
![]()
ναι με strips εκανα κ δ εχω αμμωνιας...
λοιπον στο μικρο εχω... NO3 mg/l 100 NO 2 mg/l 0 GH >14 d KH 6d PH 7,2 CI2 mg/l 0 στη βρυση μια απο τα ιδια γιατι χθες εβαλα κ στο μικρο απο τη βρυση λογω αλλαγης .... υ.γ: εχω δυο ριζες να μουλιαζουνε ενα βαρελι με νερο βρυσης παλι!!!μηπως να τα βαλω κ αυτα μεσα κ ας επιπλεουν ακομα??θα αλλαξει κατι στο νερο μου?? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαυτο ψοφησανε τα ψαρια. (οσμωτικο σοκ)
Κατι εχεις μεσα στο νεο ενυδρειο και εχουν ανεβει τρελά η ΚΗ και το πεχα Αν και φαινεται περιεργο εως παραλογο, παραλληλα με την ανοδο pH KH, η τιμη GH να εχει κατεβει στο ενυδρειο - μπορει ομως να δειχνουν κι οτι ναναι τα τεστ ή κατι να μη κανεις καλα στη μετρηση.
|
||||
|
||||
![]()
τι μου προτεινεις δηλαδη να κανω??
για τα ξυλα τι λες?? ψαρια ουτε καν ακομα δηλαδη ε??ολα στο μικρο τα εχω!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Το πιθανοτερο ειναι να σα σου ψοφησουν κι αυτα σε αυτο το νερο.
Τα ξυλα δεν κανουν θαυματα. Πρωτα πρεπει να βρεις τι ειναι αυτο που επηρεαζει το νερο. Κατι ασβεστολιθικο εχεις βαλει στο ενυδρειο. Κανε τεστ με οξυ σε πετρες βυθο (εκτος ενυδρειου φυσικα και να ειναι στεγνα) και βαλε και καμια φωτο μηπως δουμε τιποτα υποπτο. Αλλαγες νερου στο μικρο ενυδρειο καθε μερα, να πεσουν τα νιτρικα
|
||||
|
||||
![]()
φωτο εχω ηδη ανεβασει πιο πανω σε post...
απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να ριξω τη σκληροτητα κ το ph?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Τα test... καλό είναι να γίνονται με υγρά και κατά προτίμηση αξιόπιστης μάρκας (πχ. ΑΡΙ)... οι χάρτινες ταινίες ΔΕΝ έχουν αξιοπιστία.- ΥΓ. Το CI2 mg/l... ποίου στοιχείου μέτρηση είναι; |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις ενα δικιο για τα στικς αλλα ειναι οτι καλυτερο μπορω αυτη τη στιγμη...
![]() απ'οτι διαβαζω πρεπει να ειναι για το χλωριο.... ![]() μιλησα κ με ενα φιλο απο pet κ μου ειπε να το αφησω να στρωσει κ αλλο...κ με ανθρακα που μου ειπατε εδω κ να ξανακανω μετρησεις σε καμια βδομαδα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την απάντηση... για το χλώριο υπέθεσα κι εγώ.
![]() Έχεις φίλο σε pet-shop... θα έπρεπε να σε έχει βοηθήσει περισσότερο.- ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|