|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δυόμιση εβδομάδες μετά μπορώ να πω ότι τελικά είναι εύκολη η συμβίωση guppies με amano. Πέραν τις πρώτες απώλειες και εξαφανίσεις (μια από τις οποίες ακόμα δεν έχω καταλάβει) αγόρασα άλλες 4. Έχω τώρα σύνολο 7 και μου αλωνίζουν στη κυριολεξία το ενυδρείο. Πάνω σε φυτά ακόμα και δίπλα στα guppies. Χωρίς να δείχνουν να φοβούνται. Το πρόβλημα με τη τροφή λύθηκε προσωρινά με μια τροφή για guppies την οποία όλο περιέργως δεν την ακουμπάνε τα guppies και είναι η χαρά των amano μαζεύοντας τα από το βυθό σαν τρελά. Μια απορία έχω ωστόσο. Το παλιό τους κέλυφος πρέπει να το βγάζω από το ενυδρείο ή διασπάται?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |