|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικο δεν βαζουμε χερι δεν καθαριζουμε παρα μονο στο τελος αφου τελειωσουν οι γεννες .Τωρα η καναρα που δεν καθετε το βραδυ;μπορει να ειναι λογω ζεστης και χιλια αλλα
|
|
||||
|
||||
![]()
οποτε η γεννα παει στράφι ?? τι να κανω ? τα αυγα τωρα που ειναι ετσι σκετα στην φωλια ??
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε λιγο αυτα που εγραψα εγω και η Μαρια λιγο πιο πανω και θα καταλαβεις....
|
||||
|
||||
![]()
να δω εαν εχω καθολου πλαστικα αυγα να σου στειλω και πολυ πιο πανω σου ειχα πει να βαλεις και μια δευτερη φωλια μεσα .Μαλλων αυτη η γεννα πηγε κατα διολου αστην λιγες μερες να βεβεοθεις οτι δεν κλωσαει παρε τα αυγα και πετατα μετα βαλε λιγο νημα μεσα να ξαναφτιαξει την φωλια και εσυ μακρια μονο νερο φαι και αυγο
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι γέννα βρε παιδιά; Θα πιάσει 40 βαθμούς η θερμοκρασία. Έξω στην γειτονιά μου τα κουκουνάρια κάνουν τσικ τσικ από την ζέστη.
Αν δεν μπορούμε να κατανοήσουμε και να σεβαστούμε τις ανάγκες των ζωντανών μας ποιος ο λόγος να φέρουμε και άλλες ζωές στον κόσμο; Μετά λέμε τι έχουν και πεθαίνουν.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η τροφη εβγαλε σκουλικια | redman88 | Διατροφή | 6 | 14-07-11 01:46 |
Τι να κανω? | Billy T | Bettas | 25 | 04-01-11 13:38 |
τι να κανω???? SOS | aggelos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-04-08 15:44 |