|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το πυρωσουν σημαινει οτι ειναι ετοιμα για αναπαραγωγη.Το θηλυκο φαινεται οταν φυσηξεις στην κοιλια και προς την ουρα ειναι κοκκινο και το αρσενικο τρωι σιδερα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Diskus Fan οταν τα παρατηρω δεν ειμαι κοντα, εχω τον τροπο εκει που τα εχω και τα βλεπω και απο αποσταση.
Απλα το ειδα την στιγμη που αλαξα νερο και τροφη. Δυστυχώς ![]() τι μπορει να εφταιξε σε ολη την πορεια , γιατι το πουλακι σημερα ηταν 10 ημερων. Σας βαζω και φωτο να το δειτε οι ποιο έμπειροι μηπως εχει κατι . Απο τη μερια μου και καθημερινες αλαγες νερου εκανα και τροφη καθε μερα και τα πουλακια ηταν σε καλο περιβαλον , ηταν σε φωταγωγό κλειστο με παραθυρο να αεριζονται , οποτε ο χωρος απο πλευρα θερμοκρασιας ηταν οτι καλυτερο. Και κει τα ειχα συνεχεια και ολο τον χειμωνα . Δεν τα εβγαλα εξω σε τελειως εξωτερικο χωρο γιατι τα βραδια η θερμοκρασια επεφτε λιγο και φοβόμουν , αλλωστε δεν ηθελα να τους αλαξω και θεση τωρα που ηταν και το μικρο. Τωρα αφου το πουλακι μας αφησε , μπορω να μετακεινησω το κλουβι σε εξωτερικο χωρο γιατι και καπια στιγμη θα πιασουν οι δυνατες ζεστες οποτε δεν θελω να ειναι εκει. και για δευτερη γεννα μπορω να περιμενω και ποτε ? τα πουλια τωρα ειναι χωριστα με χωρισμα στο κλουβι. ( το πουλακι βγηκε 10/6 )
|
||||
|
||||
![]()
Δες τον προλοβο του νεκρου πουλιου εαν ειναι κιτρινος,εαν δεν ειναι
σημαινει οτι δεν το ταιζε η καναρα και πεθανε απο ασιτια.Βγαλε τα πουλια σε εξωτερικο χωρο και βαλτα να ξαναζευγαρωσουν,αυτη την φορα εαν υπαρχουν μικρα μην χωριζεις τον πατερα για να ταιζεις αυτος εαν δεν ταιζει η καναρα.
|
||||
|
||||
![]()
Κατι στο δακτυλο του ποδιου ειδα(απο το τηλεφωνο) αλλα δεν μπορω να κσταλαβω τι ειναι.κανε ακριβως οτι λεει ο απο πανω και αστα υσυχα ουτε να καθαριζεις.Το πρωτο δεκαημερο θα ξαναγενιση.Τωρα που το βλεπω απο το σπιτι αυτο το κιτρινο στην ουρα κατι ειναι ;δεν πειραζει θα σου ξαναδωσει χαρα η καναρα σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη, οι αιτίες για την απώλεια ενός νεοσσού μπορεί να είναι πάρα πολλές.
Διάβασε αν θέλεις αυτά τα δύο άρθρα http://petbirds.gr/forum/t17669/ http://petbirds.gr/forum/t17692/ Μην στεναχωριέσαι αν είναι υγιές το ζευγάρι σου θα σου χαρίσει στο μέλλον πουλάκια.
|
||||
|
||||
![]()
Ok , ο προλοβος ( αν εννοειτε το πισω μερος ) ναι ηταν κιτρινο !! ειναι καλο αυτο ??
τωρα ΟΚ θα τα βγαλω εγω , εχω πολυ καλη θεση εξωτερικα που θα τα βαλω .. ουτε ηλιος να τα χτυπαει ουτε τιποτα !!! σε ποσες μερες μπορω να περιμενω νεα γεννα ?? ρωταω γιατι τωρα τα εχω με χωρισμα τα πουλια , να ξερω αν ειναι να αμολησω τον αρσενικο. γιατι στην πρωτη γεννα που εκανα 3 αυγα τα δυο ηταν ασπορα , μπορει να την επιασε στο πρωτο αυγο και μετα να μην καθοταν και να βγηκαν ασπορα τα αλλα δυο ?? Νταξει στεναχωρηθηκα αλλα απο την αλλη χαίρομαι γιατι καταφερα να βγαλω ενα μικρο εστω και αν δεν μου αντεξε. Τουλαχιστον ξερω οτι τοι ζευγαρι ταιριαζει και ισως εχω και καλύτερη επιτυχία στο μελλον με το να βγουν περισσότερα μικρα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η τροφη εβγαλε σκουλικια | redman88 | Διατροφή | 6 | 14-07-11 01:46 |
Τι να κανω? | Billy T | Bettas | 25 | 04-01-11 13:38 |
τι να κανω???? SOS | aggelos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-04-08 15:44 |