|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εχω το 044 η καλυτερη περιοδος αναπαραγωγης ειναι απο Μαρτιο εωςΙουνιο μετα τα πουλια τα βαζουμε σε κλουβες πτησεων.τσ ζευγαρια τα βαζουμε μαζι τον Φεβρουαριο παλι και αφου πυρωσουν
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
9 ημερων το πουλακι και ακομα ματια δεν εχει ανοιξει !!
ειναι φυσιολογικο ?? και σημερα που το ειδα σηκωνει το κεφαλι ψηλα οπως κανουν παντα τα μικρα να φανε αλλα το στομα του ειναι κλειστο. ειναι ΟΚ ?
|
||||
|
||||
![]()
Μια χσρα ειναι μην στεναχωριεσε καθολου η καναρα κανειτην δουλεια της
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() 'Αφησε ήσυχα τα ζωντανά, να κάνουν την δουλειά τους... λέμε!!!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 18-06-14 στις 19:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το πυρωσουν σημαινει οτι ειναι ετοιμα για αναπαραγωγη.Το θηλυκο φαινεται οταν φυσηξεις στην κοιλια και προς την ουρα ειναι κοκκινο και το αρσενικο τρωι σιδερα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Diskus Fan οταν τα παρατηρω δεν ειμαι κοντα, εχω τον τροπο εκει που τα εχω και τα βλεπω και απο αποσταση.
Απλα το ειδα την στιγμη που αλαξα νερο και τροφη. Δυστυχώς ![]() τι μπορει να εφταιξε σε ολη την πορεια , γιατι το πουλακι σημερα ηταν 10 ημερων. Σας βαζω και φωτο να το δειτε οι ποιο έμπειροι μηπως εχει κατι . Απο τη μερια μου και καθημερινες αλαγες νερου εκανα και τροφη καθε μερα και τα πουλακια ηταν σε καλο περιβαλον , ηταν σε φωταγωγό κλειστο με παραθυρο να αεριζονται , οποτε ο χωρος απο πλευρα θερμοκρασιας ηταν οτι καλυτερο. Και κει τα ειχα συνεχεια και ολο τον χειμωνα . Δεν τα εβγαλα εξω σε τελειως εξωτερικο χωρο γιατι τα βραδια η θερμοκρασια επεφτε λιγο και φοβόμουν , αλλωστε δεν ηθελα να τους αλαξω και θεση τωρα που ηταν και το μικρο. Τωρα αφου το πουλακι μας αφησε , μπορω να μετακεινησω το κλουβι σε εξωτερικο χωρο γιατι και καπια στιγμη θα πιασουν οι δυνατες ζεστες οποτε δεν θελω να ειναι εκει. και για δευτερη γεννα μπορω να περιμενω και ποτε ? τα πουλια τωρα ειναι χωριστα με χωρισμα στο κλουβι. ( το πουλακι βγηκε 10/6 )
|
||||
|
||||
![]()
Δες τον προλοβο του νεκρου πουλιου εαν ειναι κιτρινος,εαν δεν ειναι
σημαινει οτι δεν το ταιζε η καναρα και πεθανε απο ασιτια.Βγαλε τα πουλια σε εξωτερικο χωρο και βαλτα να ξαναζευγαρωσουν,αυτη την φορα εαν υπαρχουν μικρα μην χωριζεις τον πατερα για να ταιζεις αυτος εαν δεν ταιζει η καναρα.
|
||||
|
||||
![]()
Κατι στο δακτυλο του ποδιου ειδα(απο το τηλεφωνο) αλλα δεν μπορω να κσταλαβω τι ειναι.κανε ακριβως οτι λεει ο απο πανω και αστα υσυχα ουτε να καθαριζεις.Το πρωτο δεκαημερο θα ξαναγενιση.Τωρα που το βλεπω απο το σπιτι αυτο το κιτρινο στην ουρα κατι ειναι ;δεν πειραζει θα σου ξαναδωσει χαρα η καναρα σου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η τροφη εβγαλε σκουλικια | redman88 | Διατροφή | 6 | 14-07-11 01:46 |
Τι να κανω? | Billy T | Bettas | 25 | 04-01-11 13:38 |
τι να κανω???? SOS | aggelos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-04-08 15:44 |