|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάποια ιδέα;;
|
|
||||
|
||||
![]()
για bga φενεται
|
|
||||
|
||||
![]()
Κυανό;Χαμηλά NO3 και κυκλοφορία έχω...Κάποια οσμή στο νερό δεν έχω...
|
|
||||
|
||||
![]()
μια ανανέωση με τις καινούργιες αλλαγές/προσθήκες. Τα guppies χαρίστηκαν και μπήκαν στη θέση τους 9 galaxy rasbora (Danio margaritatus)(θα μπούν και άλλα αργότερα..), ενώ έχουν προστεθεί και 3 γαρίδες Amano...Οι μετρήσεις μου είναι:
NH4: 0 NO2: 0 NO3: 5 ppm Kh: 6 dKh Σε ότι αφορά τα φυτά έφυγε η Valinseria και μπήκε Egeria densa. Έχω ένα θέμα με πράσινη θολούρα (άλγη...) αλλά με τα φυτά που έχω θεωρώ ότι θα φύγει. Ήδη έχει ξεθολώσει πολύ το νερό. Σε ότι αφορά τη συμπεριφορά των Galaxy κινούνται αρκετά αν και την περισσότερη ώρα είναι στο πίσω μέρος του ενυδρείου που έχει περισσότερη σκιά...Κάνουν όμως και κάποια κοπαδιάσματα (4-6 μαζί) κάνοντας βόλτα γύρω απο το ξύλο... Έχω ένα Zebra snail το οποίο στην αρχή μου γένναγε αβγά (ευτυχώς όλα σχεδόν πάνω στο φίλτρο) και λέω να πάρω άλλο ένα. Μέχρι πόσα μπορώ να έχω στα λίτρα μου;Θα πάρω αν είναι από κάποια διαφορετική "ποικιλία".. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο!
Αν και θέλει μερικά φυτάκια ακόμη ![]() Εγώ προσωπικά το zebra θα το επέστρεφα στο πετ σοπ. Θα σου γεμίσει το ενυδρείο με αυγα τα οποια δεν θα φευγουν παρά μόνο αν μπει χέρι
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!Ναι όντως θέλει και άλλα φυτά τα οποία είναι στο πρόγραμμα...Θα το επέστρεφα αλλά το έχω ένα χρόνο+...Έχει σταματήσει να γεννά (αν και μου κάνει εντύπωση..) ενώ ότι είχε γεννήσει τα είχε αποθέσει στο φίλτρο και δεν με ενοχλούσε..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν υπαρχει αρσενικο, καποια στιγμη θα εξαντληθουν τα "αποθεματα" που εχει και θα σταματησει να γενναει. Αν βαλεις αρσενικο ιδιου τυπου, θα δεις πολλες γεννες στο μελλον. Αν βαλεις αλλης ποικιλιας, το πιθανοτερο ειναι να μη ζευγαρωσουν. Εχει λειτουργησει σε πολλους χομπιστες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dennerle | Alexandros83 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 31-01-12 20:18 |
Dennerle CO2 Nano Set | Tzane | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 22-11-11 23:58 |
dennerle co2 | tsagod | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-11-07 23:29 |