|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απο θερμοκρασια πως τα πας? μη ξεχναμε ειναι αυγουστος! τα φυτα ειναι αναμενομενο να μην πανε καλα αμα το ενυδρειο βαραει 30αρια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το χειρότερο που έχει πιάσει είναι 29!Το νορμάλ του είναι 27!Το έχω στο υπόγειο και είναι το πιο δροσερό σημείο του σπιτιού!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και αυτο παιζει το ρολο του. Φυτα σαν το polysperma δεν τα πηγαινουν και πολυ καλα μετα τους 28-29. Καποια στιγμη ισως πρεπει να αποφασισεις να κανεις και ενα συστημα ψυξης, για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
|
||||
|
||||
![]()
Έχω αφήσει τα update καιρό...Λοιπόν το ενυδρείο τρέχει τέλεια και χωρίς προβλήματα!Είχαν προστεθεί και λίγες Red Cherry οι οποίες πλέον είναι αμέτρητες!Όπως και τα Clea Helena...Έχω στο μυαλό μου να βάλω 2 Amano και κάποια CPD (5-6 για αρχή) λέτε να έχω πρόβλημα με την ιχθυοφόρτιση και το υπάρχον φίλτρο; Να σημειωθεί ότι έχω περίπου 15 guppies και λογικά θα γεννήσουν και άλλα..Στο φίλτρο έχω προσθέσει και το εξωτερικό εξάρτημα που έχει η εταιρία γιαν προσφέρει έξτρα φίλτρανση. Μετρήσεις κανονικές με NO3 5 ppm (API). Επιπλέον έχω στα υπόψιν μήπως βάλω κάποιες CRS αντί για τα CPD αλλά δεν θα έχουν πρόβλημα τα guppies;Θα πρέπει να κατεβάσω το Ph(έχω Α/Ο). Το ενδεχόμενο να τα δώσω δεν με βρίσκει αρνητικό. Τι λέτε;
|
|
||||
|
||||
![]()
δωστα και βάλε μονο cpd και γαρίδες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι τέτοιο σκέφτομαι...Αλλά και οι CRS είναι πρόκληση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα μαζι, δυστυχως, δεν χωρανε στο ιδιο ενυδρειο. Καλο θα ηταν να επιλεξεις αναμεσα σε guppies ή cpds (τα οποια πιθανοτερα θα επιτεθουν στι γονο της γαριδας) απο ψαρια. Τα cpds θεωρω θα ζουσαν καλυτερα σε αυτα τα λιτρα.
Τωρα για τις γαριδες, τις CRS απλα τις ξεχνας σε σε ενυδρειο με ψαρια και περα απο αυτο, εχουν μεγαλες απαιτησεις σε ποιοτητα νερου για να παραμεινουν ζωντανες. Ειναι δυσκολες γαριδες και αξιζουν ενα ενυδρειο μονο γι'αυτες, ωστε να μην υπαρχει περιορισμος στην αναπαραγωγη τους, οπως θα γινει αν υπαρχουν οι "δραστηριες" red cherries.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για τις CRS με προβληματίζει αυτό που λες και θέλω να το ψάξω ακόμα καλύτερα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dennerle | Alexandros83 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 31-01-12 20:18 |
Dennerle CO2 Nano Set | Tzane | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 22-11-11 23:58 |
dennerle co2 | tsagod | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-11-07 23:29 |