|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βρε, να μη τα ξυλώσει , ή τουλάχιστον να μη το παρακάνει. Μα εκεί μέσα βρίσκουν ασφάλεια οι γαρίδες, να μου πεις τώρα αν δεν τις βλέπεις τι το κάνεις , ε όλο και κάτι θα βλέπει, σουλατσάρουν αυτές
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Υ.Γ. βρε 'σεις Σπυράκο και Τάκη....λέτε να "άπλωνα" κι εγώ καλαθάκια με siporax πάνω στα φυτά, να ανέβαζα νιτρικά 50 μπας και άλλαζε λιγάκι το γούρι??! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο όταν ταΐζεις και η τροφή πέφτει μπροστά δεν τις βλέπεις που πάνε εκεί αργότερα;
Με τα σκουλίκια τί έγινε; Καμιά έκδυση βλέπεις; ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Εξαιρετική η ζούγκλα, πανέμορφη! Στις φωτό διακρίνονται 2-3 γαρίδες πάντως. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη plin : 10-03-14 στις 16:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τα σκουλήκια δεν τα βλέπω κι αυτά όπως και τις γαρίδες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάνει καλό ενάντια στα σκουλίκια;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να μη μετράω ούτε ένα λογικά... το σκέφτηκα καθαρά από θέμα αλλαγής θερμοκρσίας, ότι δηλαδή οργανισμοί όπως τα σκουλήκια είναι πιο ευαίσθητοι και ευπαθείς...
Δυστυχώς όμως συνεχίζω να βλέπω ύδρες, και μάλιστα περισσότερες από όταν τις είχα πρωτοανακαλήψει... αλλά είναι συγκεντρωμένες σε συγκεκριμένο σημείο, στο πλαϊνό τζάμι μπροστά από το φίλτρο με τη λευκοκεφάλα. |
|
||||
|
||||
![]()
Παραξενα πραγματα με τις γαριδες
![]() Το ενυδρειο σουπερ η λευκοκεφαλα αρρωστια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
SOLO BOSTANI!!!
Αν και κάνα ψαράκι πια θα έβαζα τώρα που σου έγινε όπως το ήθελες, έτσι για την κίνηση και για το έξτρα χρώμα! Ο κήπος σου θα αποτελούσε τέλειο φόντο για ένα κοπαδάκι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Blind Cave Tetra με Neon Tetra, Guppy, Αρκελίνους και Ξιφοφόρους; | GiaNt | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 66 | 26-11-14 00:41 |
Tanganyika volcano cave | saxlina | Tanganyika | 64 | 22-11-14 21:58 |
volcano cave 320 lt | saxlina | Malawi | 24 | 21-02-13 22:43 |