|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικο εχει γινει!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο Πανο!
|
||||
|
||||
![]()
και μετα μας λες οτι δεν βλεπεις γαριδες που να τις δεις μεσα σε τετοια ζουγκλα φιλαρακι!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, άπαιχτο, μπράβο βρε Πάνο, και δύσκολο φυτό αυτή η λευκοκεφάλα βρε αδερφέ μου, πως τη κατάφερες ;
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Πάνο. Έγινε πολύ ωραίο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά μπράβο φίλε μου να το χαίρεσαι πανέμορφο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
![]() ![]() Μου προτείνετε καμία μικροαλλαγή ?? Εγώ το μόνο που θα κάνω είναι όταν βγάλω με το καλό κλαδέματα από τη Lobelia (η οποία μεγαλώνει πολύ πιο αργά ως προς το ύψος σε σχέση με τα υπόλοιπα φυτά) θα την επεκτείνω προς τα δεξιά σε αυτό το "τριγωνάκι" μέχρι εκεί που ξεκινάει η moss δηλαδή, εκεί που βρίσκεται ένα τμήμα Marsilea τμήματα του οποίου θα αφαιρεθούν όταν έρθει εκείνη η χρονική στιγμή για να διευκολυνθεί η φύτευση και ανάπτυξη της Lobelia.. Κατα τ' άλλα θα επανέλθει και το κόκκινο χρώμα στη μέση του ενυδρείου, στη Rotala, καθώς την είχε επισκιάσει η Ντοματιά και σε συνδυασμό με το κλάδεμα φαίνεται κιτρινο-πράσινη λόγω των χαμηλότερων φύλλων της που δεν παίρνανε τόσο πολύ φως. |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο Πάνο, ωραίο αποτέλεσμα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Blind Cave Tetra με Neon Tetra, Guppy, Αρκελίνους και Ξιφοφόρους; | GiaNt | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 66 | 26-11-14 00:41 |
Tanganyika volcano cave | saxlina | Tanganyika | 64 | 22-11-14 21:58 |
volcano cave 320 lt | saxlina | Malawi | 24 | 21-02-13 22:43 |