|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανο η αλγη μου φαινεται για cladophora ...
Εγω πάντως ακόμη περιμένω να δω την σπηλια οπως λες και στον τίτλο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σοβαρά μιλάς?! ε τότε δεν πρόκειται να απαλλαγώ ποτέ...
![]() Είσαι σίγουρος Νίκο? ..επειδή και η φωτογραφική μου δεν είναι και ό,τι πιο επαγγελματικό. Η Cladophora αλλάζει και χρώμα δηλαδή? ..γιατί εγώ την ξέρω πράσινη! Και η συγκεκριμένη έγινε από πράσινη -> καφέ-μαύρη λόγω προφανώς της σχέσης νιτρικών-φωσφορικών που μου 'λεγε ο Σπύρος (μου έχουνε μειωθεί κατά πολύ τα νιτρικά παρόλο που συνεχίζω και ταϊζω στον ίδιο ρυθμό) Παράθεση:
![]() ...τώρα βέβαια έχουνε καλυφθεί από τα φυτά, εξ' ου και το όνομα "secret" |
|
||||
|
||||
![]()
Για βγάλε μια κοντινη φωτο.. με την άλγη....
Νομιζω πως πρεπει να αλλαξεις το τιτλο πια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως η συγκεκριμένη άλγη είναι πολύ επιλεκτική... εννοώ ότι ευδοκιμεί σε σημεία αποκλειστικά μπροστά και πουθενά αλλού, και από φυτά μόνο στη marsilea αλλά μόνο στα μπροστινά σημεία. Για παράδειγμα ένα τμήμα της marsilea που είχα ξηλώσει και φύτεψα στη θέση της Lobelia η άλγη εξαφανίστηκε πλήρως από εκεί.. |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο σου επισυνάπτω τις φωτογραφίες να τη δεις... Επειδή δεν έχω και τόσο καλή απόδοση χρωμάτων από τη φωτογραφική, η άλγη είναι λίγο πιο καφέ απ' ό,τι φαίνεται στις φωτογραφίες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανο 99% ειναι cladophora...
![]() Δες την αν ειναι πιασμενη καπου η απλα φευγουνε ευκολα κομμάτια... Δες και το φαγητο λιγάκι, σαν να παραπέφτει λιγακι.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φίλε Νίκο, απάντησέ μου σε παρακαλώ κι εδώ !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα δυο επετειακές φωτογραφίες καθώς το ενυδρείο συμπλήρωσε ήδη τους 6 μήνες λειτουργίας του
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Blind Cave Tetra με Neon Tetra, Guppy, Αρκελίνους και Ξιφοφόρους; | GiaNt | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 66 | 26-11-14 00:41 |
Tanganyika volcano cave | saxlina | Tanganyika | 64 | 22-11-14 21:58 |
volcano cave 320 lt | saxlina | Malawi | 24 | 21-02-13 22:43 |