|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται ότι πρέπει να κλείσουν οι απατεώνες γι' αυτό τον λόγο κοιτάω και τα σχόλια του κάθε πωλητή τα αρνητικά να δω για ποιον λόγο του κάνανε αρνητικό σχόλιο. σύμφωνα με αυτό κρίνω δηλαδή. απλά πιστεύω ότι αξιόπιστοι πωλητές εαν σου πουν να στο ξανα στείλουν δεν υπάρχει λόγος να μην το δεχτείς. βέβαια αυτό αποτελεί προσωπική μου άποψη. και ο συγκεκριμένος πωλητής συνεχίζει να μου απαντάει και χωρίς να είναι από κάπου "δεσμευμένος", εννοώ να μπορώ να του κάνω dispute ή οτιδήποτε άλλο.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα στην παρεα!
το ebay, εχει αλλαξει τους χρονους που εχεις δικαιωμα να κανεις dispute. Πλεον ειναι 30 ημερες μετα την τελευταια μερα παραδοσης του προιοντος, για να καλυψουν τους τρελους χρονους παραδοσης δεματων, απο κινα (κυριως)...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστουμε.
|
||||
|
||||
![]()
Τσεκάρετε καλύτερα τους όρους γιατί νομίζω ότι αυτό άλλαξε μόνο για το .com, ενώ στο .co.uk ισχύουν τα παλιά ακόμα.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μη ξεχνάτε όμως πως για την επιστροφή χρημάτων λόγο έχει το paypal και ενώ ήξερα πως είναι 45 ημέρες τώρα διαβάζω πως είναι 60 (ακόμα καλύτερα)
https://www.paypal.com/webapps/helpc...ID=94023&m=SRE
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό έπαθα κι εγω ...δεν το προσεξα και αργησα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
stc-1000..δεν λειοτυργεί | gmaravelisvet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 28-04-13 11:19 |
αλλαγη απο τ8 σε λαμπες οικονομίας 220V αξιζει??? | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 24-08-10 23:08 |