|
|
||||
|
||||
![]()
Άμα σε θέλει όμως!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Άστα να πάνε. είχα απελπιστεί ότι δεν θα τον πάρω ποτέ. Περνούσε από το κινέζικο τελωνείο της ίδιας περιοχής κάθε 15μέρες επί 2μήνες. Τελικά, τους ήρθε η ιδέα μάλλον να το προωθήσουν και επιτέλους μπήκε Ελλάδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα ο controller δεν ήρθε ποτέ. Τα χρήματα δεν επιστραφήκαν επίσης. Η παραγγελία είχε γίνει γύρω στις Οκτωβρίου. Το ebay έκλεισε την υπόθεση στις 6 Φεβρουαρίου. Είναι η δευτερη φορά που μου συμβαίνει αυτό από το συγκεκριμένο site , αλλά ευτυχώς την πρώτη είχαν επιστραφεί τελικά τα χρήματα. Στην τελευταία πληροφόρηση που είχα το δέμα δεν είχε φύγει καν από Κίνα. Για μένα λοιπόν η Κίνα τέλος ομοίως και το ebay ... Το λέω απλά για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ περίεργο μου φαίνεται, μια και μέχρι τώρα πάντα με κάλυπτε το eBay. Ο πωλητής είχε δικαιολογητικά ότι στο είχε στείλει;
|
||||
|
||||
![]()
Είχες παραγγείλει και εσυ από αυτόν τον picarduino; συγγνώμη που λέω λάθος το όνομα του απλά τώρα δεν το έχω διαθέσιμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά είμαι στη δουλεια τώρα και δεν εχω μαζι μου τα στοιχεία. Ο πωλητής είχε απαντήσει στα πρώτα mails και μετά εξαφανίστηκε. Το δε ebay τον εμφάνιζε ως αξιόπιστο. Το έχω ακούσει και από άλλα άτομα πάντως για την Κίνα , όχι όμως με ενυδρειακά προϊόντα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι εγώ πάντα έχω βγάλει άκρη εάν κάτι χαθεί, εάν και αυτό δεν μου συμβαίνει πολύ συχνά. Δηλαδή εάν ελέγξεις τον αριθμό αποστολής σου βγάζει μόνο παλιά ημερομηνία γιατί και εμένα έκανε πολύ καιρό να έρθει αλλά κάθε 15 μέρες το έλεγχε το ίδιο τελωνείο επί 2μήνες. Πότε το είχες παραγγείλει; Α και προσοχή άν το παρήγγειλες κάποια στιγμή από τα χριστούγεννα και μετά θα υπάρξει καθυστέρηση γιατί ο καινούργιος χρόνος για τους κινέζους ήταν κάπου στις 2-3 Φεβρουαρίου εάν δεν κάνω λάθος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
stc-1000..δεν λειοτυργεί | gmaravelisvet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 28-04-13 11:19 |
αλλαγη απο τ8 σε λαμπες οικονομίας 220V αξιζει??? | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 24-08-10 23:08 |