|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
__________________
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" |
#2
|
||||
|
||||
![]()
βρε....τετοια θερμοκρασία θελει το μιγμα για να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ να δουλευει...για να ''ξυπνησεις'' τη μαγια,και να ξεκινησει η αντιδραση με τη ζαχαρη........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ειπε κανεις οτι ολη μερα θα το εχεις στους 30 βαθμους το νερο :S αν θες να το κρατας ζεστό το μπουκάλι,καντο μπεν μαρι,σε εναν κουβα με νερο και ενα θερμοστατη στους 25-,να κραταει ζεστό το νερο,και να ειναι στην ιδια θερμοκρασία ολη μερα και το μπουκαλι |
#3
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
__________________
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Αυριο θα κάνω μια ακόμη προσπαθεια και θα είναι και η τελευταία
![]() ![]()
__________________
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" |
#5
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Θα το πετύχεις, μην απογοητεύεσαι!
__________________
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονη και ολα θα γινουν. Μεχρι να γινει η αρχη ειναι, μετα θα το κανεις με κλειστα ματια. Παντως, ελεγξε αλλη μια φορα την κατασκευη για απωλειες, ετσι για να αποκλειστει εντελως αυτη η περιπτωση. Αν ειναι ολα καλα, επικεντρωνεις στη θερμοκρασια του μιγματος και αν παλι ολα καλα, στη θερμοκρασια του χωρου.
__________________
|
#7
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
__________________
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 12-02-14 στις 22:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
#8
|
||||
|
||||
![]()
μια λυση σκεπαζεις το μπουκαλι με μια πετσετα για ανοδο θερμοκρασιας!!!!
![]() |
#9
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πολύ βασική είναι η 10λεπτη παραμονή της μαγιάς σε ποτήρι με λίγο ζαχαρόνερο όπου θα ανακατεύεται συχνά. Εκεί η μαγιά αναδημιουργείται και οξυγονώνεται, απαραίτητο στην αρχή (επίσης αναπαράγεται και λίγο). Στο τέλος του 10λέπτου σε εμένα σχηματίζονται πάντα επιφανειακά φυσαλίδες και 'βρώμα' που είναι, βέβαια η μαγιά που έχει ενεργοποιηθεί. Τις θερμοκρασίες στο μίγμα μπορείς πολύ εύκολα να τις ελέγξεις με ένα θερμόμετρο ηλεκτρονικό για τον πυρετό. Η θερμοκρασία (στο ποτήρι αλλά και στο μπουκάλι) πρέπει να είναι γύρω στους 35° για την αμεσότερη έναρξη της παραγωγής. Θα σου έλεγα, μόνο για να πάρεις θάρρος, βάλε στην αρχή την διπλή δόση μαγιάς. Επίσης, έλεγξε αν είναι ληγμένη ή όχι. ¶λλαξε και μάρκα, μήπως η μαγιά η πρώτη έχει χαλάσει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την βοήθεια σας... | mathaios81 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 04-09-11 03:12 |
red cup βοήθεια | Θοδωρής Κατερίνα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 01-01-09 20:22 |
βοήθεια | ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 11-03-08 13:02 |
Βοήθεια!!! | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 25-01-08 08:50 |
Βοήθεια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 26-02-07 22:44 |