Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Φυτεμένα Ενυδρεία > Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά

Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες.

Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιά 09-02-14, 21:23
Το avatar του χρήστη lifefx
lifefx Ο χρήστης lifefx δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 28-02-2013
Περιοχή: θεσσαλονικη
Μηνύματα: 726
Προεπιλογή

Σε φιάλη ενάμιση λίτρου βάζω χλιαρό νέρο μέχρι λίγο πιο κάτω απο το σημείο που αρχίζει να στενευει στο λαιμό. Ρίχνω δύο κούπες(αυτές της κόκκινες του νεςκαφε) ζάχαρη και ανακινω πολύ καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως. Σε μπωλ διαλυω την μαγιά και την αδειζω στη φιάλη και ανακινω ελαφρώς. Ε μετα βιδωνω το καπάκι και βασταω τσιλιες μήπως και πιασει
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chrisvari Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμένα τώρα το χειμώνα σε πολλές περιπτώσεις είδα φυσαλίδες το επόμενο 24ωρο.Η αναλογία η δικιά μου σε δίλιτρο μπουκάλι είναι 3 κούπες ζάχαρη και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγιά.¨Ολα αυτά διαλυμένα σε νερό θερμοκρασίας περίπου 28 βαθμούς
Την θερμοκρασία του νερού πως τηνδιατηρεις; σεκουβα με θερμαντήρα;
__________________
.Φυλλάδιο πληροφοριών/φροντίδας μονομάχου από το GAB
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον"

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 09-02-14 στις 21:23 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
  #2  
Παλιά 09-02-14, 21:25
Το avatar του χρήστη rottbea
rottbea Ο χρήστης rottbea δεν είναι συνδεδεμένος
Moderator
 
Εγγραφή: 14-12-2008
Περιοχή: αθηνα
Μηνύματα: 1.854
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lifefx Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε φιάλη ενάμιση λίτρου βάζω χλιαρό νέρο μέχρι λίγο πιο κάτω απο το σημείο που αρχίζει να στενευει στο λαιμό. Ρίχνω δύο κούπες(αυτές της κόκκινες του νεςκαφε) ζάχαρη και ανακινω πολύ καλά μέχρι να διαλυθεί τελείως. Σε μπωλ διαλυω την μαγιά και την αδειζω στη φιάλη και ανακινω ελαφρώς. Ε μετα βιδωνω το καπάκι και βασταω τσιλιες μήπως και πιασει
-------------------------


Την θερμοκρασία του νερού πως τηνδιατηρεις; σεκουβα με θερμαντήρα;
Λογω κρυου δεν εχεις αμμεσα αποτελεσματα.Περιμενε 1 24ωρο και βλεπεις.
__________________



Η γρια η Κοντακ εχει το ζουμ ιν!


Δημητρης
Απάντηση με παράθεση
  #3  
Παλιά 09-02-14, 21:27
Το avatar του χρήστη lifefx
lifefx Ο χρήστης lifefx δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 28-02-2013
Περιοχή: θεσσαλονικη
Μηνύματα: 726
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από rottbea Εμφάνιση μηνυμάτων
Λογω κρυου δεν εχεις αμμεσα αποτελεσματα.Περιμενε 1 24ωρο και βλεπεις.
Ενδέχεται ο χρόνος ζύμωσης να υπερβεί το 24ωρο;
__________________
.Φυλλάδιο πληροφοριών/φροντίδας μονομάχου από το GAB
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον"
Απάντηση με παράθεση
  #4  
Παλιά 09-02-14, 21:29
Το avatar του χρήστη rottbea
rottbea Ο χρήστης rottbea δεν είναι συνδεδεμένος
Moderator
 
Εγγραφή: 14-12-2008
Περιοχή: αθηνα
Μηνύματα: 1.854
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lifefx Εμφάνιση μηνυμάτων
Ενδέχεται ο χρόνος ζύμωσης να υπερβεί το 24ωρο;
Με χαμηλες θερμοκρασιες ναι!
Δεν παραγει co2 κατευθειαν.
Υπομονη
__________________



Η γρια η Κοντακ εχει το ζουμ ιν!


Δημητρης
Απάντηση με παράθεση
  #5  
Παλιά 09-02-14, 21:35
Το avatar του χρήστη lifefx
lifefx Ο χρήστης lifefx δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 28-02-2013
Περιοχή: θεσσαλονικη
Μηνύματα: 726
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από rottbea Εμφάνιση μηνυμάτων
Με χαμηλες θερμοκρασιες ναι!
Δεν παραγει co2 κατευθειαν.
Υπομονη
Όλα τα υπόλοιπα τα κάνω σωστά; προετοιμασία κ.λ.π.;
Σίγουρα δεν είμαι ο πρώτος που το σκέφτεται αλλά ψαχτηκαμε ποτέ για κάποιο βελτιωτικό του μίγματος ώστε να γίνετε πιο γρήγορα;πλήν της μαγειρικής σόδας
__________________
.Φυλλάδιο πληροφοριών/φροντίδας μονομάχου από το GAB
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον"
Απάντηση με παράθεση
  #6  
Παλιά 09-02-14, 21:40
Το avatar του χρήστη rottbea
rottbea Ο χρήστης rottbea δεν είναι συνδεδεμένος
Moderator
 
Εγγραφή: 14-12-2008
Περιοχή: αθηνα
Μηνύματα: 1.854
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lifefx Εμφάνιση μηνυμάτων
Όλα τα υπόλοιπα τα κάνω σωστά; προετοιμασία κ.λ.π.;
Σίγουρα δεν είμαι ο πρώτος που το σκέφτεται αλλά ψαχτηκαμε ποτέ για κάποιο βελτιωτικό του μίγματος ώστε να γίνετε πιο γρήγορα;πλήν της μαγειρικής σόδας
Σωστα φαινοντε ολα.Ο καθενας βαζει τις δικες του παραλλαγες.
Κατι για να συντομευει τον χρονο ζυμωσης δεν γνωριζω....
__________________



Η γρια η Κοντακ εχει το ζουμ ιν!


Δημητρης
Απάντηση με παράθεση
  #7  
Παλιά 09-02-14, 21:49
Το avatar του χρήστη platy
platy Ο χρήστης platy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 08-11-2009
Περιοχή: Αττικη
Μηνύματα: 4.094
Προεπιλογή

την μαγιά την διαλύεις σε ζεστό νερο???..

εγω πλέον βαζω φρεσκια μαγιά απο σουπερμαρκετ
__________________



Tάσος
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Την βοήθεια σας... mathaios81 Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού 6 04-09-11 03:12
red cup βοήθεια Θοδωρής Κατερίνα Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού 6 01-01-09 20:22
βοήθεια ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ Θαλασσινό νερό - Γενικά 2 11-03-08 13:02
Βοήθεια!!! KOKOBAS DIY . Φτιάχτο μόνος σου 6 25-01-08 08:50
Βοήθεια vouros Αρχάριοι γλυκού νερού 19 26-02-07 22:44

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:27.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,04241 seconds with 13 queries