|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εχω 2 φιλτρα ενα sun gia 1400 litra και αλλο ενα hypor prime 30 τα ψαρια ειναι μαλλαουι ------------------------- Παράθεση:
οκ φιλε μου θα το κοιταξω,,,ευχαριστω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kritikopoulo : 07-02-14 στις 10:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
προσπαθω να ανεβασω 2 φωτογραφιες αλλα δεν ξερω αν τα καταφερνω
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα τα καταφερνεις.τα ψαρια δεν ξερω ποσο ακομα θα την παλεψουνε ετσι
![]() αεραντλια,η γυρνα την εξοδο του φιλτρου αμεσα.χθες! τωρα καντο μην τα αφηνεις αλλο ετσι,θα τα χασεις τα ψαρια. για τα λαθη που εχεις στην ψαροσυνθεση κλπ,θα σου πουνε οι αφρικανοι. |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια αλλαγή νερού τώρα.
Από φίλτρα είσαι αρκετά καλά, βάλε όμως τις εξόδους τους έτσι ώστε να δημιουργούν ανατάραξη στην επιφάνεια. Τα ψάρια σου έχουν μεγαλώσει αρκετά και είναι πολλά. Για τα είδη ψαριών που έχεις θα το συζητήσουμε αν θέλεις αργότερα και να δούμε τι μπορείς να διορθώσεις (σαν να βλέπω ότι μάλλον έχεις αποκτήσει υβρίδια). Την τροφή δώστην σε κάποιον που έχει χελώνες και άλλαξε πετσοπ ![]() Για τη διατροφή ρίξε μια ματιά εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=59726 (πολύ διάβασμα σου βάλαμε για σήμερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...και μόλις δείς καλυτερα τα ψαρια σου,αφου κάνεις όλα τα παραπάνω,κάνε μετά και μία αναδιάταξη της πέτρες ωστε να φτιάξεις κρυψώνες.
Είναι όμορφο το ενυδρείο και ετσι αλλα θέλουν κρυψώνες και καλντερίμια και εκει μέσα δέν βλέπω πουθενά
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
φιλε μου τι ακριβως ειναι τα καλντερίμια??? |
|
|||
|
|||
![]()
Ο Κλεόβουλος και ο kgf12345 έχουν απόλυτο δίκιο,άκουσε τους και δεν θα χάσεις.εγώ έιχα σε ένα JUWEL Rio 400 δύο αεραντλίες μεγάλες κι όταν άκουσα τον Κλεόβουλο και γύρισα προς την επιφάνεια το spray-bar του εξωτερικού φίλτρου και την έξοδο του εσωτερικού δεν χρειαζόμουν τις αεραντλίες.Δεν ξέρω φίλε μου αν τα φίλτρα σου έχουν spray-bar,αν θέλεις όμως καθότι είσαι στον Πειραιά και μου αρέσει να σχολούμε με το χόμπυ αλλά και να βοηθώ αν μπορώ δέχομαι να έρθω να κάνουμε τεστ ( έχω εγώ ) και να σε βοηθήσω. Τα αποτελέσματα των τεστ θα τα ανεβάσεις και θα σου πουν καλύτερα.Ειδοποίησε με,με π.μ.
------------------------- Υ.Γ. Ο Κλεόβουλος είναι Μaster of Africans και ο kgf12345 πολύ παλιός χομπίστας και γνωρίζει πολλά.Προσφέρουν πολλά σε όλους μας σε αυτό το φόρουμ κι ευτυχώς υπάρχουν κι άλλοι!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PETROS_AFRICANOS : 07-02-14 στις 13:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εκανες αλλαγη?αν δεν εχεις κανει ηδη,κανε σημερα.
μην περιμενεις μονο με το Toxivec να κανεις δουλεια. αν εχει και αμμωνια ειναι ακομα πιο σημαντικο να βαλεις και αεραντλια η να αυξησεις την αναταραξη στην επιφανεια. μην ταισεις καθολου τωρα κανα δυο μερες. παρε υγρα τεστ για να μπορεις να μετρησεις ανα πασα στιγμη. εχεις καθαρισει τα φιλτρα προσφατα? αν ναι,με ποιο τροπο τα καθαρισες? ποσο ταιζεις? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκίνημα από την αρχή.. ΒΟΗΘΕΙΑ & ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.. | KenJiNx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 02-01-12 18:13 |
ηλεκτρολογοι τις γνωσεις σας!!! | giannisqq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-11-10 20:07 |
αρχαριος ζητα τις γνωσεις σας | ajaxlarissa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-11-08 16:19 |
παρακαλω τις γνωσεις σας | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 07-05-07 12:52 |