|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις αμμωνία ? Με λειτουργεία 2 χρόνια ? και με 2 καλά φίλτρα ? κάτι δεν πάει καλά φίλε μου, έχεις σημαντικότερο πρόβλημα, ή για κάποιο λόγο χάλασε η βιολογία σου ή κάτι έπαθαν τα φίλτρα σου ή τεράστια ιχθυοφόρτιση. Το toxivec στη περίπτωσή σου είναι depon στο καρκίνο. Πρέπει επειγόντως να κάνεις μετρήσεις και να μας πεις τα νούμερα και όχι μόνο αν είναι καλά, καλή ανατάραξη της επιφάνεις ή αεραντλία και τακτικότατες και γενναίες αλλαγές νερού και προφανώς θα χρειαστείς και μπόλι. Προφανώς τα ψάρια σου κάθονται στην επιφάνεια και λόγω της αμμωνίας
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλημερα! πιστευω το προβλημα μου ξεκινησε απο της γενες διοτι εκει που ειχα στα 480 λιτρα κοντα στα 18 ψαρακια κατεληξε να εχει μετα απο γενες κοντα στα 35+ ...οποτε μετα της χθεσινες μετρισεις δεν εμεινα μονο εκει. Χθες αδειασα τα 2/3 του νερου,καθαρισα οσο καλυτερα μπορουσα ολο το υποστρωμα,εβγαλα και εβρασα καθαρισα της πετρες και το συμαντικοτερο αφαιρεσα και αρκετα ψαρια για να ξαναερθουμε στα ισια του και παλι. Θα του κανω και αλλες δυο αλλαγες σημερα και αυριο κατα το 50% του νερου και θελω να πυστευω οτι δεν θα εχω προβλημα. μεχρι στιγμης δειχνει να πηγενει καλα...απο δευτερα θα ξανακανω αλλο ενα τεστ να δω την αμμωνια. Ααα,,,και απο τι μου ειπαν να μην τα ταισω για 3 μερες,,, ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() τωρα μετα απο ενα καλο καθαρισμο και αφαιρεση αρκετων ψαριων δειχνει να πηγαινει καλυτερα. θα ξανακανω αυριο καποιο τεστ να δω πως παει και απο την αμμωνια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kritikopoulo : 09-02-14 στις 11:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες "αφαίρεσα αρκετά ψάρια"...τι εννοεις?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχα,,,το ονειρο μου ηταν να βαλω μια γοργονα μεσα αλλα ειχαν ελειψη τα πετ στην γειτονια μου!
![]() απο εκει που ειχε φτασει ο πληθυσμος καπου στα 30+ τωρα εχω καπου στα 15 και κατι... ε,ειναι αρκετη διαφορα νομιζω,,εεε??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τα άλλα 15+ δεν κατάλαβα τι έγινε????
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα εδωσα σε ενα φιλαρακι για το δικο του ενυδρειο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκίνημα από την αρχή.. ΒΟΗΘΕΙΑ & ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.. | KenJiNx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 02-01-12 18:13 |
ηλεκτρολογοι τις γνωσεις σας!!! | giannisqq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-11-10 20:07 |
αρχαριος ζητα τις γνωσεις σας | ajaxlarissa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-11-08 16:19 |
παρακαλω τις γνωσεις σας | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 07-05-07 12:52 |