|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mια χαρα ειναι το flourish και μονο καλα λογια θα ακουσεις. Να βαζεις αρκετα λιγοτερο απο την προτεινομενη δοσολογια μονο, για να μην εχεις προβλημα με αλγες. Αν δεις πως τα φυτα σου χρειαζονται παραπανω, σταδιακα αυξανεις τη δοσολογια.
|
|||
|
|||
![]()
επισεις μου δωσανε δωρο δεν μπορω να το βρω στο ιντερνετ ειναι γερμανικο,Μονο γερμανικα γραφει επανω καπου να σας το δειξω ενα πολυβιταμινουχο ψαριων νομιζω ειναι υγρο σε μπουκαλακι οπως τα φαρμακα που παιρνουμε εμεις οι ανθρωποι και εχει βιταμινες Α(Ε672) , D3(E671) , B1 , B2 , B6 , C , NICOTINAMID , bentonit (e55)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω,3 echinodorus grandiflorus , 5 hygrophilia diformis 2 cabomba.να βαλω φλουρις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Να βαλεις. Αλλα σε μικρη δοσολογια και με τον καιρο βλεπεις τις αναγκες των φυτων.
|
|||
|
|||
![]()
Nα ρωτησω κατι ακομα,εφτιαξα προς το παρων diy co2 ..πως να ρυθμισω ποσες φυσαλιδες να βγάζει?δεν εχω μετρητη co2 ακομα...μπορω να το βαλω να δουλεψει?η να παρω τεστ co2 πρωτα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....295#post815295
|
|||
|
|||
![]()
Πρεπει να εχω τετοιο.το πηρα απο το ε-βαυ 1Ε ειναι και αυτο που βγαζει το co2 μεσα στο ενυδρειο.και ποσες σταγονες πρεπει;δεν διαφερει απο ενυδρειο σε ενυδρειο;δηλαδη οδες φουσκαλες εβγαλες εσυ πρεπει να βγαζω και εγω;θα το εχω συνεχεια σε αναπαραγωγη co2 η μονο οταν ανοιγω τα φωτα;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με φυτα | elefterios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 05-05-12 17:10 |
προβλημα με τα φυτα | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 28-01-11 21:10 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | tzortzisj | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-07-10 02:17 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΥΤΑ | Sir George | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 19-06-10 09:13 |
προβλημα με φυτα | mixalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 07-10-08 09:14 |