|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο αρκετο καιρο και κοπο καταφερα να βαλω αρκετα φυτα στη γυαλα χαρη και σε ανθρωπους απο το forum. Κανω τις αλλαγες καθε Κυριακη το 30%, χρησιμοποιω λιπασμα βυθου καθως και σιδηρο και καλιο της Seachem. Δε χρησιμοποιω CO2, ειχα diy αλλα το κατηργησα γιατι με αγχωσαν τα περι ασταθειας και η εξαρση των αλγων. Δεν εχω υποστρωμα, επειδη το setup εγινε οταν ηδη ετρεχε το ενυδρειο.
Οπως θα δειτε και στις φωτο στις Βαλισνεριες τις μεγαλες καποια φυλλα γινονται καφε, στις μικρες καποια φυλλα λιωνουν. Αλγη πιανουν μονο οι Ανουμπιες, το Κερατοφυλλο μεγαλωνει δραματικα αφηνοντας μεγαλα κενα αναμεσα απο τα φυλλα (καπου διαβασα οτι για αυτο φταιει η θερμοκρασια) και καποιες μυτες λιωνουν. Το Ph ειναι 7,2 και η ιχθυοφορτιση ειναι ελαχιστη. Τεστακια για τις υπολοιπες μετρησεις δεν εχω.
|
||||
|
||||
![]()
τι φωτισμο εχεις ? Δωσε μια πανοραμικη φωτο...
Ο σιδηρος μου φαινεται υπερβολη για τα φυτα σου...... |
|
||||
|
||||
![]()
2xT8 36 wat
|
||||
|
||||
![]()
τη ψαρακια εχεις μεσα ?
|
||||
|
||||
![]()
1 green terror
1 μωρο green terror 1 fire mouth 2 γλυφτες 1 clown 2 γατοψαρα τα μισα απο αυτα θα φυγουν αυτες τις μερες
|
||||
|
||||
![]()
τη τιμες νερου εχεις ???
ποια θα κρατησεις ? το ενυδρειο ποσα λιτρα ειναι ? τα φυτα σου ειναι ευκολα και αμα τα εβαλες τωρα θα προσαρμοστουν μη ριχνεις πολλα λιπασματα δε χρειαζοντε
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με φυτα | ANEMOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 28-03-13 10:04 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | tzortzisj | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-07-10 02:17 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΥΤΑ | Sir George | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 19-06-10 09:13 |
Προβλημα με φυτα | KARGIO | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 03-11-08 10:35 |
προβλημα με φυτα | mixalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 07-10-08 09:14 |