|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδω
Θέλει φύτευση σε ομάδες (για οπτικό αποτέλεσμα) και αρκετό φωτισμό για αναπτυξη http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46411 Cabomba caroliniana
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα ειναι Cabomba caroliniana δεν εχω πληροφοριθει και πολυ καλα για αυτο το φυτο αλλα θα ηθελα να μαθω χρειαζεται λιπασμα η ειναι μια χαρα απο τα νιτρκα...
Πιστευω να μην αλαζω το θεμα ....
|
||||
|
||||
![]()
ενα γενικό λίπασμα(πχ seachem flourish) μονο καλο μπορει να κανει στην αναπτυξη του...γενικως ειναι απο τα φυτα με μετριες απαιτήσεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ...... αν και εχω χρεισιμοπειησα της σερα μεχρι στιγμης σιγα σιγα θα βαλω φλουρισ....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με φυτα | elefterios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 05-05-12 17:10 |
προβλημα με τα φυτα | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 28-01-11 21:10 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | tzortzisj | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-07-10 02:17 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΥΤΑ | Sir George | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 19-06-10 09:13 |
προβλημα με φυτα | mixalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 07-10-08 09:14 |