|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω οτι δεν μου αρκει ο φωτισμος εχω 2χ28 οπως ειπα αλλα λεω να παρω ενα μετρο 14w led Ταινια
|
|
||||
|
||||
![]()
Οτι θα δεις διαφορά και βελτίωση στο φωτισμό σου είναι σίγουρο, πόσο θα σου αντέξει όμως η λεντοταινία ? Προσωπικά δεν τις εμπιστεύομαι όσον αφορά την αντοχή τους
|
|||
|
|||
![]()
θα το δουμε,Παρήγγειλα και co2 σημερα,αντε να το δουμε και αυτο
------------------------- Σχετικα με την φωτοπεριοδο μου εχω οπως ειπα 2χ28w Τ5 και μια ταινια Led 14w ολα μαζι 70w δηλαδη..Τα φωτα τα ανοιγω για 8 ωρες,ειναι καλα ή θελει λιγοτερο-περισσοτερο?Μεχρι στιγμης τα φυτα ειναι 3 ριζες echinodorus grandiflorus (muricatus) 4 ριζες Hygrophila difformis και 2 ριζες cabomba caroliniana ------------------------- κανεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stavros7 : 10-01-14 στις 16:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρά ειναι.8 ωρες..απο λιπασματα μην ριχνεις πολλα πραγματα γιατι δεν ειναι ιδιαιτερα απαιτητικα αυτα τα φυτα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
οπως ειπα ειχα αυτη την καφε αλγη εδω και 2 μηνες περιπου και αυτα στα ξυλα επανω που λεει οτι θα κανει τον κυκλο επιδει ειναι νεο το ενυδρειο κ.λ.π,δεν ειδα διαφορα μετα απο 2 μηνες και αποφασισα πριν 2 εβδομαδες και αποφασισα πριν ενα μηνα να βγαλω τα ξυλα που ειναι και οι ανουμπιες επανω,τα εβγαλα και τα εβαλα σε ενα αλλο ενυδρειο που εχω που δεν εχει τιποτα μεσα και απο οτι ειδα μερα με την μερα εχει σαν μια πολυ μικρη θολουρα,μαλλον τα ξυλα φταινε και τα πηρα και απο πετ σοπ,απιστευτ..
------------------------- Κατι ακομα,πια σαλιγκαρια (ειδος) τρωνε την αλγη αυτη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stavros7 : 11-01-14 στις 18:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
apple snail,zebra snail.ειναι τα καλυτερα για αυτη τη δουλεια
φυσικα αν βάλλεις μην ξεχνας να τα ταιζεις κ αυτα κανα ζεματισμένο λαχανικο (αρακα ,καροτακι) |
|
|||
|
|||
![]()
Ο κλοουν loach τα τρωει αυτα?
------------------------- οσο αφορα τις τρυπουλες στον εχινοδορο δεν τα τρωει καποιο ψαρι τελικα,απλα ετσι μεγαλωνει,δηλαδη μονο του εχει καποιες τρυπες,οχι ολα τα φυλλα αλλα καποια εχουν,που μπορει να οφείλεται? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stavros7 : 12-01-14 στις 17:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με φυτα | elefterios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 05-05-12 17:10 |
προβλημα με τα φυτα | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 28-01-11 21:10 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | tzortzisj | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-07-10 02:17 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΥΤΑ | Sir George | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 19-06-10 09:13 |
προβλημα με φυτα | mixalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 07-10-08 09:14 |