|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως εχουν ενα γυριστο σωληνα (μπαστουνι) που φτανει μεχρι λιγο πανω απο το βυθο, και στην ακρη εχει ενα ποτηρακι με σιτα για να μη ρουφαει τα ψαρια.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη αυτο που βγαζει το νερο το τοποθετώ καθετα στο ενυδρειο?και οχι οριζόντια?το τοποθετω οπως αυτο που ρουφάει??Η καταλαβα λαθος
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το φιλτρο εχει spraybar για εξοδο νερου, το τοποθετεις οριζοντια και ψηλα στην επιφανεια, να την αναταρασει ελαφρα. (γενικα την εξοδο, την τοποθετουμε ψηλα, για να εχουμε αναταραξη)
Το μπαστουνι εισοδου νερου το τοποθετεις καθετα να ρουφαει νερο απο χαμηλα. Θα δεις και τις οδηγιες, εχει και σχηματα και απ'ολα, το καθε φιλτρο
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια σε ευχαριστω,για οτι χρειαστω εδω ειμαι να σας ενοχλω :P
------------------------- Κατι ακομα πως μπορω να επιλεξω σωστη πετρα για να βαλω στο ενυδρειο μου?θελω να βρω μια και να την φτιαξω οπως θελω εγω,αλλα δεν ξερω πρεπει να ειναι ασβεστολιθηκη ή πορολιθηκη?πια πρεπει να μπει σε ενυδρειο και πως δοκιμαζω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stavros7 : 16-12-13 στις 18:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κατι ακομα σκεφτομαι στο μελλον να βαλω και αλλα φυτακια μεσα,θα χρειαστω προφανώς co2 για δείτε αυτο,μπορει να μου κανει την δουλεια μου για τα 125λ?
http://www.ebay.com/itm/Pro-DIY-CO2-...item232d7e3810 ή http://www.ebay.com/itm/Complete-DIY...item3a8257a551 Εχω δει το πως να φτιαξεις,αλλα εχω δει οτι υπαρχει και περιπτωση να εχεις προβλημα κ.λ.π |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με φυτα | elefterios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 05-05-12 17:10 |
προβλημα με τα φυτα | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 28-01-11 21:10 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | tzortzisj | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-07-10 02:17 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΥΤΑ | Sir George | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 19-06-10 09:13 |
προβλημα με φυτα | mixalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 07-10-08 09:14 |