|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
βασικα πως συνδεετε μανομετρο-μπουκαλα?πως δηλαδη εβγαλες το χερουλη του πυροσβεστηρα και βιδωσες απο πανω αυτο?Δεν εφυγε ολο απο μεσα?sorry αν λεω βλακιες απλα αρχαριος καταλαβαινεις
------------------------- επισεις χωρις Co2 δεν θα μπορουσε να διατηρηθει το ενυδρειο σου πιστευεις?? Last edited by Stavros7; 17-12-2013 at 15:57. Reason: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Θα μπορουσε και χωρίς CO2 γιατί έχω εύκολα φυτά αλλα δεν θα ήταν το ίδιο. Το CO2 είναι σαν τουρμπο, τα τουμπανιάζει τα φυτά. Εχουν τρελή ανάπτυξη. Δες εδώ 2 φωτό με 20 ημέρες διαφορά εδω 17/11 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74154/#17 και εδώ 7/12 http://www.aquatek.gr/vb/showthread....154&page=2/#41 θα καταλάβεις τη διαφορά
|
|||
|
|||
![]()
πανω που θα σου ελεγα να δω φωτο...οντως τουμπανιαζει τα φυτα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πεσμου κατι αλλο σε παρακαλω ποιο ειναι το κριτηριο για να δουλεψει η Η/Μ ( ηλεκτρομαγνητικη) βαλβιδα?
Δλδ...κατι πρεπει να δει για να λειτουργησει...τι ειναι αυτο; Εαν π.χ μου πεις διαρροη...οκ..Που θα την δει αυτη; Υπαρχει καποιο αισθητηριο; και αν που βρισκετε; και τι κανει; |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν ανηχνεύει ψηλό PH ανοίγει γιατι το CO2 κατεβάζει το PH. Προσωπικά την έχω συνδέσει στο χρονοδιακόπτη και ανοίγει όταν αναβουν τα φώτα γιατι τότε λειτουργεί η φωτοσύνθεση
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
προβλημα με φυτα | elefterios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 05-05-2012 17:10 |
προβλημα με τα φυτα | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 28-01-2011 21:10 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | tzortzisj | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 17-07-2010 02:17 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΥΤΑ | Sir George | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 19-06-2010 09:13 |
προβλημα με φυτα | mixalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 07-10-2008 09:14 |