|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επισης το tds up της assa aqua γραφει απο εξω "φταστε το gh στο dGH -4 και χρησιμοπιηστε το tds up για να φτασετε το tds στο 150-200. Οποτε σε προτρεπει να πας το gh-4 δηλαδη tds περιπου στο 80 και τα υπολοιπα 70-120 ιχνοστοιχεια να μην ειναι ασβεστιο και μαγνησιο. Μηπως τελικα χρειαζονται καποια αλλα minelal και organic traces εκτος απο αυτα που αυξανουν το gh για να κρατηθουν οι γαριδες, και τα οποια ειναι μετρησιμα απο το tds μετρο? Φιλικα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχως ακομη στο Ελλαντα μας αυτα μας φενονται κινεζικα (μεσα και εγω)και οσο και να εχω ψαξει "οδηγιες" στα ελληνικα δεν υπαρχουν.
Παντως η γνωμη μου ειναι οτι για να ασχοληθεις λιγο πιο σοβαρα, το σημαντικοτερο οργανο ειναι το tds το οποιο σου δειχνει μια εικονα το ενυδρειου σου και σε συνδιασμο με το gh και kh μπορεις να εισαι πιο σιγουρος. Πρωτη φορα στην ζωη μου βριζω τον εαυτο μου που δεν ημουν καλος στην χημεια και στην βιολογια ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετρήσεις Νερού | ChocolatePuma | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 42 | 11-10-13 19:46 |
νέα αρχή!!! μετρήσεις νερού | spirossd | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-08-10 00:02 |
R.O και μετρήσεις νερού | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-11-06 01:25 |
Χρήση RO και μετρήσεις νερού | gemini_str | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-12-04 03:16 |
Μετρήσεις νερού | gougouk | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 10-06-03 08:05 |