|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση χωρις να το εχω δει απο κοντα πιστευω πως αν η υγρασια προερχοταν απο το εσωτερικο του ενυδρειου, με το σκαψιμο θα ειχες ενα ωραιο πιδακα νερου.
Φυσικα και να παρεις τα μετρα σου, με 6 τονους νερου δεν ειναι να παιζεις, απλα προσωπικα με τα οσα λες και δειχνεις δε νομιζω να παιζει διαρροη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οταν εσκαβα ειχα διπλα μου την σιλικονη αν αρχισει να πεταει νερο να φραξω οτι μπορω.... ![]() ![]() θα μπει κατα πασα πιθανοτητα τσιμεντο ταχειας ( με αυτο οι υδραυλικοι του δημου οταν κανουν εργασιες και δεν μπορουν να κλεισουν τα νερο, κοβουν την σωλινα και την ταπωνουν με το τσιμεντο αυτο. και μιλαμε για πιεση μεγαλη στο κεντρικο δυκτιο... ) και απο μεσα για καλο και για κακο θα γινει μια καλη επισκευη και σωστη μονωση στο σημειο που σαν βλακας δεν εκοψα τις σιλικονες.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() πολυ ομορφο!!!!!! τρομερο παναλταριουμ... ![]() ![]() ------------------------- τι κι αν το αφησα ενα βραδυ σκαμενο... δεν εβγαλε σταγονα, κι ας κοιμηθηκα με το αγχος μην πεταξει κανα πιδακα το δραδυ και τα βρω ολα μια λιμνη στο μαγαζι.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 17-09-13 στις 06:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
φανταστικο το paludarium,παραδεισος!!!!!!!!!!!!!!!το ονειρο μου που δεν θα γινει ποτε πραγματικοτητα...
|
||||
|
||||
![]()
θαναση ελπιζω να μην ειναι τιποτα αδερφε γιατι ειναι κριμα ο κοπος και η δουλεια που εριξες... ας ελπισουμε πως ολα θα πανε καλα... βαλε και σι ρε τρελε κανενα μεγαλο ματι ....
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εξωτερικα η επιδιορθωση εγινε!!!! μολις στεγνωσει καλα αδειαζω ενυδρειο και κανω και μια ενυσχιση εσωτερικα και ειμαι οκ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία στην επισκευή και να μη σε βρει αλλο κακό .
Αναμένουμε τα ευχάριστα αποτελέσματα και φωτο με γεμάτο το ενυδρειο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με αυτο οι ναυτικοι σταματανε τρυπες απο σαπισματα η χτυπηματα σε βαπορι, και εκει μιλαμε για πολυ μεγαλυτερες πιεσεις και capacity
|
||||
|
||||
![]()
Καμια εξελιξη?
|
|
||||
|
||||
![]()
μα καλα δε τα μαθατε ενα αυτοκινητο τρακαρε στην πορτα του θαναση και επεσε στο ενυδρειο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ελπιζω να κανεις πλακα.....
|
||||
|
||||
![]()
αστα να πανε και ηταν και μισο γεματο
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |