|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλο θα ηταν να μην εχεις υγρασια με οτι και να το κολησεις γιανα εχει μεγαλητερη επιτυχία
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() to ξερεις και το λες?? γιατι απο οσο διαβαζω τα τσιμεντα ταχειας πυξης θελει να τρεχει νερο για να πιασουν καλα, αν ειναι στεγνο δεν κανει...
|
||||
|
||||
![]()
βασικα οπως και να τη σβησεις τωρα τη διαροη θα την βρεις στο μελλον μπροστα σου θαναση ..αν εχει πορο η σιλικονη δεν θα σε κρατησουν ουτε τσιμεντα ουτε μονωσης .το καλυτερο θα ηταν να βγει-ξεκοληθει το ενα τζαμι και ξανα κοληση με προσοχη αυτη τη φορα .
η αποφασεις ειναι δικες σου φιλε μου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν ξερω πως να στο δωσω να το καταλαβεις. ας τα παρουμε απο την αρχη στο θεμα που εχει κολληθει το τζαμι να καταλαβεις... μπηκαν τα πλακακια στο σημειο που θα πατησει το τζαμι. τα πλακακια αρμολογηθηκαν. το πλακακι ειναι 10 εκατ. και το τζαμι πατησε με σιλικονη στα 7 εκατ. μας εμειναν 3 εκατ που εμεινε το πλακακι με τον αρμο του. αφου περαστηκε ολο το ενυδρειο μονωτικο περαστηκαν και τα 3 εκατ. που περισσευουν απο την πατουρα του τζαμιου. το μεγαλο λαθος μου ειναι οτι δεν εκοψα την περισσια σιλικονη που ειχε ξεσασει το τζαμι και μαλλον σε καποιο σημειο που εχει αρμο το πλακακι δεν περαστηκε καλα μονωτικο. το αποτελεσμα ειναι απο εκει να βρηκε καποιο πορακι η να ποτιζει ο αρμος και περναει την υγρασια πισω απο το πλακακι που οπως ειδες ειχε κενο και δεν ειχε καν κολλα. αυτο που σκεφτομαι ειναι, να βαλω το ταχειας εξωτερικα, να αδειασω μετα το νερο, να κοψω την σιλικονη που εχει ξερασει το τζαμι και να μονωσω παλι εκει με μονωτικο το ενυδρειο. για να καλυφθει σωστα ολη η επιφανεια... το προβλημα 90% ειναι στο αρμο του πλακακιου που σε καποιο σημειο εχει μεινει χωρις μονωτικο. αν ειχα διαρροη με το σκαψιμο και την τρυπα που εχω ανοιξει , και με την πιεση του νερου, θα πεταγοταν το νερο.... αλλα παρ ολα αυτα ακομη και τωρα που ειναι σκαμενο δεν εχω το παραμικρο... λες και δεν εχω προβλημα... δες την φωτο μηπος καταλαβεις αυτο που λεω.... ![]() ------------------------- Παράθεση:
δειχνει καλο, αλλα το θεμα δυστυχος ειναι οτι το θελω αμεσα... πολυ δυσκολο να το εχω. αυτο που λεω εγω ειναι οπως το παρακατω βιντεακι.... http://www.youtube.com/watch?v=bDzPneYFELY
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 16-09-13 στις 15:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλογέμιστο Θανάσαρε!
![]() ![]() http://www.aquarium-munster.com/en/f...ries/orca.html Δοκίμασε αυτό, ούτε ξανά τσιμέντα και μονώσεις, ούτε φυσικά ξεκόλλημα του τζαμιού. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όσον αφορά την Orca, κάνει και για ανομοιογενή υλικά. Εξάλλου, το πρόβλημα φαίνεται να είναι σημειακό και θεωρώ πως με μια καλή στρώση Orca θα αντιμετωπιζόταν αξιόπιστα. Εγώ αυτό θα δοκίμαζα πρώτα, πριν προχωρήσω σε άλλες, δυσκολότερες λύσεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση χωρις να το εχω δει απο κοντα πιστευω πως αν η υγρασια προερχοταν απο το εσωτερικο του ενυδρειου, με το σκαψιμο θα ειχες ενα ωραιο πιδακα νερου.
Φυσικα και να παρεις τα μετρα σου, με 6 τονους νερου δεν ειναι να παιζεις, απλα προσωπικα με τα οσα λες και δειχνεις δε νομιζω να παιζει διαρροη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οταν εσκαβα ειχα διπλα μου την σιλικονη αν αρχισει να πεταει νερο να φραξω οτι μπορω.... ![]() ![]() θα μπει κατα πασα πιθανοτητα τσιμεντο ταχειας ( με αυτο οι υδραυλικοι του δημου οταν κανουν εργασιες και δεν μπορουν να κλεισουν τα νερο, κοβουν την σωλινα και την ταπωνουν με το τσιμεντο αυτο. και μιλαμε για πιεση μεγαλη στο κεντρικο δυκτιο... ) και απο μεσα για καλο και για κακο θα γινει μια καλη επισκευη και σωστη μονωση στο σημειο που σαν βλακας δεν εκοψα τις σιλικονες.... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |