|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για σας παιδια εχω ενα ενυδρειο 8λτ τι μπορω να βαλω μεσα εκτος απο ψαρια???
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και εγω αυτο λεω οχι ψαρια. ειδα σε ενα πετ σοπ κατι μηκρες γαριδες κοκκινες παρα πολυ μικρες κανουν?κανενα αλλω ζωω καμια χαλονα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα red cherry θα ηταν. Μια χαρα ειναι αυτες γιατι ειναι και μικρες σχετικα. Χελωνα?απαπα με τπτ. Γενικα δεν μπορω να βλεπω χελωνες σε ενυδρεια εκτος αν προκειτε για κανενα μεγαλο paludarium. Οι χελωνες θελουν κατασκευη ωστε να μπορουν να βγαινουν οποτε θελουν απο το νερο
|
|
|||
|
|||
![]()
δν εχω καμια ιδεα απο αυτα γαριδες και χελωνες μαλλων καμια χελωνα.καμια αλλη ιδεα??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oυτε γαρίδες σε τοσσα λίγα λίτρα...Δεν είναι δικαιολογία φίλε Αντώνη οτι είναι μικρές...Ιδικά οι γαρίδες είναι ευαίσθητες στις απότομες μεταβολές των τιμών(ph,gh etc...)...
Και ιδικά τώρα το καλοκαίρι σου προτείνω να μην βάλεις τίποτα...
|
||||
|
||||
![]()
το ειδα καπου γραμμενο και μου αρεσε πολυ!! οποτε θα το πω κι εδω....
8 λιτρα θα γινοταν ενα πολυ ωραιο......ΑΝΘΟΔΟΧΕΙΟ!!! αντωνη μη θυμωσεις..μου αρεσε σαν ατακα και τη χρησιμοποιω γιατι τιποτα δε (θα επρεπε να) μπαινει σε 8 λιτρα ...
|
|||
|
|||
![]() ![]() δν θυμωνω.δικιο εχεις ανθοδοχειο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις ότι ψαρί θέλεις!!!!
![]() ![]() Αρκεί να γεμίσεις την γυάλα με φορμόλη και να βάλεις ότι ψόφιο ψαρί θέλεις, Μπορεί με το καιρώ να χάση λίγο τα χρώματα του το ψαρι αλλά θα αντέξει για πολύ καιρό. ![]() ![]() Χρησιμοποίησε το για να παράγεις δάφνιες = ζωντανή τροφή για ψαριά
|
||||
|
||||
![]()
Τι λετε ρε στο παλουκαρι και το αποπαιρνετε;;
Βαλε κανα χρυσοψαρο η ρεντ καπ η οραντα!!! Εγω εχω ενα 10 λιτρο 8 μηνες και ειναι μια χαρα και τα 3 ειδη που προειπα απο 1 κομματι το καθενα. Μπορεις να βαλεις και μονομαχο αρκει να του βαλεις και θερμοστατη! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η χημεία στο νερό δε θα είναι εύκολο να ελεγχθεί. Νανισμός για κάποια είδη. Περιορισμός στην κίνηση τους = στρες= αρρώστιες Και ένα σωρό αλλά πράματα. Σκοπός μας σε ένα φόρουμ σαν αυτό είναι να συμβουλεύουμε το καλύτερο και για μας αλλά και για τα ψαριά που φιλοξενούμε. Σκοπός μας δεν είναι να έχουμε ψαριά που απλά επιβιώνουν αλλά να αναπτύσσονται σωστά και να βιώνουν όμορφα και ωραία την υπόλοιποι ζωή τους.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 500 λιτρα | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 05-03-09 21:02 |
λιτρα για ενυδρειο αμαζονιου | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-05-07 20:16 |