|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι δηλαδή θα φτιαξεις και πιο μεγάλο; Ένα ένα Θανάση
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χχχμμμ.... πως με βλεπεις??? θα μεινω σε αυτο???
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 16-09-13 στις 03:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αντε επιτελους!
![]() ![]() 1500 λιτρα και ισα που βραχηκε ο πατος.στο τελος του μηνα θαχει γεμισει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε με το καλο θαναση!!!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ Θανάση, εβδομαδιαίες αλλαγές θα κάνεις κανονικά έτσι;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να ο λογος που σε μεγαλα ενυδρεια πρεπει να μπαινει σιγα σιγα το νερο.... εχω μια υποψια υγρασια...., δεν τρεχει νερο αλλα λογικα αν αυξηθει η πιεση θα τρεχει....
![]() ------------------------- αν και δεν το ειδε μαλλον κανεις συνεχιζω. οπως ειναι λογικο δεν θα το αφηνα ετσι.... ![]() ![]() εβγαλα τα αρμοκαλυπτρα και το εσκαψα να βρω την ζημια. λοιπον στην γωνια στο πλακακι εχει ενα κενο και σε συνδιασμο με καποιο μικρο πορακι στην κολληση του τζαμιου βγαζει υγρασια. δεν τρεχει καθολου, παρα μονο υγρασια. η γνωμη μου ειναι, οσο ειναι υγρο και εχω αυτη την μικρη διαρροη να γεμισω ολο το κενο με ταχυπηκτικο τσιμεντο. μετα να αδειασω το ενυδρειο, και να περασω ολη την γωνια εκει 3-4 χερια μονωτικο και τελος, μετα ξανα γεμιζουμε... οποιος εχει εμπειρια μου λεει την γνωμη του. ευχαριστω!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 16-09-13 στις 14:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
καλο θα ηταν να μην εχεις υγρασια με οτι και να το κολησεις γιανα εχει μεγαλητερη επιτυχία
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() to ξερεις και το λες?? γιατι απο οσο διαβαζω τα τσιμεντα ταχειας πυξης θελει να τρεχει νερο για να πιασουν καλα, αν ειναι στεγνο δεν κανει...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |