|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε παγοκοφτη, δεν μου εκανε τιποτα το νανο γι αυτο και δεν το χαλαω, το μεταφερω απλα σε μεγαλυτερο.
Σακη ανθελια οσο και να μου αρεσει, δεν θα μεταφερω, ευτυχως ειναι μονο στο βραχακι της και στο διπλανο....τζαμι, στο βραχο που θα μεταψερω δεν βλεπω με το μετι καθολου ![]() Κωστα κατι πρεπει να κανω μα τα star polyps αλλιως θα μου πνιξουν το βραχο. Δεν υπαρχει τροπος να "ξεπετσιαζοντε" καπως; Ο coralux δεν θελει τιποτα αλλο, εκτως απο ρευμα 0-5V για τις εξοδους pmw που εχει . τετοιο απο οσο ξερω δινουν μoνο οι meanwell ldd, , ακομη και ο ldd 1000 δεν σε καλυτει ομως στα 50βατα multi chip. Στειλε ομως καλυτερα ενα μαιλ στον Ben στην coralux , στο μαιλ που βλεπεις στο σιτε τους, τις δικες του εργασιμες απανταει αμεσα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τον πιασεις τον βραχο λιγο λιγο με ενα μαχαιρι μπορεις να τα αφαιρεσεις σαν δερμα αλλα θα φας ωρα να ξερεις
![]() θα του στειλω μυνηματακι..
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Με την μεταφορα τι εγινε φιλε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ολα καλα Σακη. Περιμενα να καθαρισει απο διατομικη να σας το δειξω, αλλα στο καπακι εβγαλε τριχοειδη ευτυχως εξασθενημενη που εχει αρχισει να φευγει. Μαλλον πρεπεινα βγαλω καμια φωτο γιατι αν περιμενω να καθαρισει η τριχοειδης θα αργησω πολυ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βαλε καμια φωτογραφια μην ανχονεσαι δεν ειναι διαγωνισμος!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Και το πολυ ομορφο αυτο ταξιδι συνεχιζετε http://www.aquatek.gr/vb/showthread....551#post894551 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη Φωτιστικου Για Reef Ενυδρειο (και Οχι Μονο) | accnt | Φωτισμός | 21 | 01-08-12 10:11 |
Reef υπο κατασκευη | stavros1979 | Reef | 9 | 04-04-12 11:16 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Βοηθεια για κατασκευη REEF 225 λιτρ. | VRILO | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 24-01-08 12:49 |