|
|
||||
|
||||
![]()
Στέφανε (LAKI) γράφεις ότι θέλεις, και δίνεις link για φώτα αυτοκινήτου για μένα κακώς και μη το ξανακάνεις.
pavlos15 έλεγξε τις λάμπες αν μπορείς. Να κάηκαν και οι δυο μαζί λίγο απίθανο. Πόσα watt ειναι;
|
|||
|
|||
![]()
οκ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι λέει ο καθένας.. Τα watt της καθε λάμπας σύμφωνα με το site της Juwel είναι 54w . Και εγώ το θεωρώ πάντως απίθανο να χάλασαν και οι δύο λάμπες..
|
|
|||
|
|||
![]()
καπιοι απο εδω μεσα(και εγω)λεμε οτι χαλασε το ενα απο τα σταρτερς
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε,,,,παρε το φωτιστικο,,,,,μαλλον εχει καει το μπαλαστ,,,βγαλε τα καπακια απο τις ακρες του φωτιστικου,,,παρε ενα θερμοπιστολο και σιγα σιγα ξεκολλα το καμακι με ενα μυτερο αντικειμενο,,,,θελει μεγαλη προσχη να μην καεις και να μην το σπασεις,,,,,ουτε τροχους ουτε τιποτα,,,,θελει λιγο προσοχη,,,,αλλα δεν αξιζει να πας και να σκασεις ενα σωρο χρηματα σε καινουργιο,,,φαντασου τα ανουμπιας ειχαν 10 ευρω το ενα,,,(για το 1,50μ)καλη συνεχεια
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς παιδια το μόνο που κατάφερα με την αδεξιοτητα που με χαρακτηρίζει ήταν να σπασω δυο πλαστικά κομμάτια του φωτιστικου..το πήγα σε ενα γείτονα ηλεκτρολόγο ο οποίος στην προσπάθεια του να το ανοίξει το έσπασε και σε άλλο σημείο.. Τώρα το πήγα σε έναν άλλο ηλεκτρολόγο μπάς και καταφέρει τίποτα, αλλα δεν το βλέπω να πηγαίνει καλα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμός juwel | j.p. | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 12-04-11 18:41 |
Φωτισμός σε Juwel Rekord | xontros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 27-01-09 13:41 |
Φωτισμός σε Juwel Rekord 70 | xontros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-02-08 07:56 |
juwel επιπλεον φωτισμός | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 18-02-08 16:57 |
Φωτισμός στο Juwel Rio 125 lt | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 20-12-07 15:49 |