|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θέλει εδικό...πας σε ένα ηλεκτρολογίο αγοράζεις ένα ίδιο καινουργιο σταρτερ και το βαζεις...πάρε και άλλαξε και τα δ΄θο αν έχει δύο,το κόστος είναι σχεδόν μηδαμινο από ότι ξέρω!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αααααα...οκ
|
|
|||
|
|||
![]()
αν ειναι Τ5 δεν εχει starter.
υπαρχει πιθανοτητα να εχει καει ολο το μπαλαστ. στα juwel ειναι πολυ συνηθισμενο. σε μενα προσωπικα στα 5 ενυδρεια της εταιρειας που ειχα μου καηκαν 5-6 φορες τα φωτιστικα. πολυ προσοχη στο ανοιγμα μονο απο πανω με τροχακι για να μην καταστρεψεις τα αυλακια |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι Τ5 το ξέρω γιατί το κοίταγα για να το αγοράσω!Δεν ήξερα πως δν εχει στάρτερ!αν έχει καεί μπάλλαστ τοτε πάμε αλλού,και δν ξέρω πόσο κόπο και τρόπο θέλει για να ξυλώσεις το καμμένο..!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν εχουν ψιλο σπασει-χαλασει τα σιδερακια που κρατουν τι λαμπα τοτε τι γινεται
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα ηλεκτρονικα μπαλαστ ειναι λιγο ακριβα κ με την υγρασια μπορει να σου ξανακαουν.
το προβλημα ξεκιναει απο τα ακροφυσια που καιγονται τα λαστιχακια τους και περναει η υγρασια απο εκει. εγω αγορασα εξωτερικα μπαλαστ και ησυχασα. κατι σαν αυτο http://www.jlaquatics.com/product/hg...4W+2-39W).html |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμός juwel | j.p. | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 12-04-11 18:41 |
Φωτισμός σε Juwel Rekord | xontros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 27-01-09 13:41 |
Φωτισμός σε Juwel Rekord 70 | xontros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-02-08 07:56 |
juwel επιπλεον φωτισμός | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 18-02-08 16:57 |
Φωτισμός στο Juwel Rio 125 lt | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 20-12-07 15:49 |