|
||||
|
||||
![]()
μονομαχο χωρις καπακι ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ, και δεν το λεω μονο για τα σαλτα (που αν ειναι σε ενα σωστο περιβαλλον δεν πηδαει ευκολα) αλλα πρωτ απ ολα γιατι ο υγειηνος αερας για αυτο το ψαρι ειναι ζεστος και υγρος.
Ακομα καλυτερο υλικο προσωπικα (που κραταει μπολικη υγρασια) εχω δει ενα στρωματακι απο μεμβρανη τροφιμων (ειτε αντι καπακι, ειτε κατω απο το καπακι, δε χρειαζεται να σκεπαζει 100%, απλα να κραταει πολυ υγρασια). Εδω εφτιαξα sump για να μη χανω την υγρασια του αερα με τα χαζοανεμιστηρακια... Επισεις τα φυτα επιφανειας ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ κι οχι απαγορευμενα, και μονο για τον πολυτιμοτατο ισκιο που προσφερουν
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειο της γυναικας μου μετα απο πολλη δουλεια | Stivv27 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 04-11-11 12:03 |
Η δουλεια μου | Raven | Επί παντός επιστητού | 53 | 15-10-10 09:25 |
Κανει δουλεια;;;; | bill | Φίλτρανση | 9 | 15-12-07 01:18 |
δουλεια δεν ειχα | GP250381 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 19-11-06 12:07 |