|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρισκομουν ακριβως στην ιδια θεση με εσενα, περασα απο πολλες λαθος ψαροσυνθεσεις που της μετανιωνα ανα μια βδομαδα και πλεον κατεληξα...
Εγω εχω να σου προτεινω ενα χαρεμι με tiger barbs. Αν και ειναι ενα ψαρι το οποιο εχω παρατηρησει οτι δεν πολυ αναφερεται εδω μεσα στις προτιμησεις, θεωρω οτι ειναι ενα ψαρι πολυ ομορφο, με "χαρακτηρα", συνεχεις κινηση με αποτελεσμα να φαινεται ενα ενυδρειο φουλ γεματο σε ολες τις ζωνες. ![]() ![]() Καλη συνεχεια στο στησιμο και περιμενουμε παρουσιαση..!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- αυτο εννοειτε οχι δυο αρσενικους... δηλαδη παμε να βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας... βλεπω να βγαινουν οι αρσενικοι και να μας δινουν τιποτα φαπες :P (συγνωμη για την εκφραση ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kraken21 : 13-03-13 στις 00:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
οχι tiger barbs με μονομαχο, γιατι σε μερικες μερες θα μεινει χωρις ουρα.
Προσωπικα σε 60ρι τον προτιμω μονο του η με 3 θυλικες (θελει λιγο προσοχη το στησιμο τετοιου ενυδρειου οποτε απαιτει μια καποια εμπειρια πανω στο ειδος) αλλα σε ενα ενυδριακι 1 μετρου θα τον εβαζα ανετα με αρλεκινακια και kuhli loaches. (η με καποια ειδη tetras και corys αν δεν μας ενδιαφερει τοσο η βιοτοπικοτητα).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
α οκ... χαχα τι να κανουμε? οπως αλλοι ειναι ψυχωτικοι με τους δισκους ετσι καποιοι αλλοι ειναι με τους μονομαχους ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όχι και δεύτερος θεέ μου! Καλά δεν ήσουν εσύ με τους "καρχαρίες" σου;!
![]()
|
|