|
|
||||
|
||||
![]()
αυτά που ανέφερα πριν, καστορέλαιο, γλυκερόλη και φαρμακευτικό παραφινέλαιο τα έχει υπ όψιν κάποιος?
|
|
||||
|
||||
![]()
το αλάτι μπορεί να το βλάψει?
------------------------- 1γρ στα 5λίτρα διάβασα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 21-02-13 στις 22:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το αλάτι μπορεί να το βλάψει?
οχι |
|
||||
|
||||
![]()
Για τη γλυκερόλη έχω διαβάσει, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει στα ψάρια για να σου πω γνώμη. Το αλάτι θα μπορούσε και να επιδεινώσει την κατάσταση, εάν μιλάμε για δυσκοιλιότητα ή κάποιο πρόβλημα σε εσωτερικό όργανο.
|
||||
|
||||
![]()
τώρα το έχω βάλει, έτσι κι αλλοιώς το παρακολουθώ συχνά. αν δω κάτι νέο άσχημο στην συμπεριφορά του, να κάνω μερική αφαίρεση καθημερινά? συγγνώμη αλλά έχω ψιλοσυγχιστεί γιατί όλα αυτά δυστυχώς αντιμετωπίζονται στα τυφλά
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψαξε. Αλατι (κι αγιως ο θεως).Στην αναζητηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεις να πρήζεται κι άλλο ή να αλλάζει η συμπεριφορά του ναι. Πάντως γενικά το να κάνεις καθημερινές μικρές αλλαγές θα κάνει καλό.
|
||||
|
||||
![]()
εντάξει σας ευχαριστώ πολύ όλους. το παρακολουθώ. προς το παρόν κινείται με τον τρόπο που μου δείχνει οτι θέλει να το ταϊσω και είναι όπως πάντα καλά. τώρα έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στον αρακά να το ξεφουσκώσει.
------------------------- Παράθεση:
------------------------- καλημέρα, η συμπεριφορά του συνεχίζει φυσιολογική. τώρα απ ότι καταλαβαίνω ή δυσκοιλιότητα είναι ή το χειρότερο dropsy και δεν έχει προς το παρόν όλα τα συμπτώματα. αν είναι dropsy το αλάτι δεν του κάνει καλό κι εγώ χτες έβαλα αλάτι. ν αρχίσω απο σήμερα με πολύ μικρές αλλαγές της τάξης των 7-8λ να το αφαιρώ? νηστεία. είναι η δεύτερη μέρα σήμερα. ζητάει φαγητό. πρέπει να το κάνω τριήμερο? πρέπει να κάνω πρώτα αγωγή για δυσκοιλιότητα, εκτός του αρακά έχει κάποιος χρησιμοποιήσει κάτι άλλο? αν δεν δω αποτέλεσμα να προχωρήσω για dropsy ή οποιαδήποτε εσωτερική βακτηριδιακή μόλυνση? το dropsy χρειάζεται αντιβίωση διάβασα για chloromycetin ή για tetracycline. πως απο μία κάψουλα των 250mg μπορώ να υπολογίσω περίπου τα 10mg? θα ήθελα τις γνώμες σας, όχι περιμένοντας κάποιος να μου κάνει ασφαλή διάγνωση, αλλά αν σκέφτομαι και ενεργώ σωστά, μήπως απο άγχος κάνω λανθασμένες κινήσεις. απλά τι θα κάνατε εσεις στην θέση μου? σας ευχαριστώ πολύ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 22-02-13 στις 10:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν αποδειχθει οτι ειναι dropsy καλυτερα να αρχισεις αμεσως θεραπεια.Ειναι δυσκολη ασθενεια που μπορει να οδηγησει και στο μοιραιο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
συγνωμη που δεν μπορω να βοηθησω και να σου ξεπληρωσω την βοηθεια που μου προσεφερες με το χρυσοψαρο... το μονο που μπορω να κανω ειναι η προσευχη ![]() ευχομαι ολα να πανε καλα συμπασχω |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
600 λίτρα όσκαρ | elk | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 62 | 31-10-10 03:47 |
Φουσκωμένη κοιλια | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 08-08-10 12:25 |
Αγγελοψαρο με φουσκωμένη κοιλιά | jimmis1974 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-04-10 20:22 |
τέτρα νέον - φουσκωμένη κοιλιά | maria p | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-11-09 18:03 |
Aρρωστο όσκαρ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 13-02-04 01:03 |